ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Έχετε δει τις νέες luxury βίλες Μενεγάκη – Παντζόπουλου στην Άνδρο; Θα πάθετε πλάκα! (photos)

Οι νέες βίλες της ξενοδοχειακής μονάδας του επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο και της Ελένης Μενεγάκη είναι άκρως εντυπωσιακές.

Οι δυο τους έχτισαν...

πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η συνεργασία του ζευγαριού με τον διάσημο αρχιτέκτονα προέκυψε μέσα από πολλές συναντήσεις και συζητήσεις που είχαν ανάμεσα τους όταν ξεκίνησε η ιδέα του πρότζεκτ. Μάλιστα, τότε, το ζευγάρι είχε θεαθεί να πηγαίνει αρκετές φορές στο γραφείο του διάσημου αρχιτέκτονα, στο Κολωνάκι και όλοι πίστευαν ότι τους σχεδιάζει το νέο τους σπίτι.

Η αισθητική του νέου αποκτήματος της Ελένης και του Ματέο είναι απόλυτα minimal και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο, όπως ακριβώς είναι και το υπόλοιπο Όναρ.

Κατασκευάστηκαν, μάλιστα, με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν απόλυτα, εξωτερικά και εσωτερικά, με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου σύμφωνα με το ciao. Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση, χωρίς ωστόσο να στερούνται καμίας από τις σύγχρονες ανέσεις και πολυτέλειες. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης DVD player.

Το Όναρ, του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη απέκτησε έτσι και πισίνα, φωτογραφία από την οποία είχε μοιραστεί το προηγούμενο διάστημα η ίδια η παρουσιάστρια του Alpha με το κοινό της στο Instagram. Η επένδυση στην οποία προέβη το ζευγάρι προκειμένου να επεκτείνει το Όναρ, είναι εντυπωσιακή και βέβαια φτάνει τα αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Όμως, η Ελένη και ο Ματεο έβλεπαν πάντα τη δυναμική της ξενοδοχειακής τους μονάδας και ήταν αποφασισμένοι να ρίξουν το βάρος σε αυτήν, αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη όλα τα σχέδια τους για να δημιουργήσουν μια δεύτερη μονάδα σε άλλο σημείο. Όπως λένε, όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, το φετινό καλοκαίρι ήδη τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Δείτε τα νέα κτίσματα στις ακόλουθες φωτογραφίες…




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: