ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Γρεβενών- ΧΟΣΓ

Ο Χ.Ο.Σ. Γρεβενών για μια ακόμη χρονιά, είναι έτοιμος να μυήσει καινούριους μικρούς αθλητές στην μαγεία των χειμερινών αθλημάτων SKI-SNOWBORD αλλά και να συνεχίσει με τους παλιούς του, μικρούς και μεγάλους αθλητές. Ελάτε μαζί μας να...
διασκεδάσουμε, να αθληθούμε, να μάθουμε να αγαπάμε το βουνό, το χιόνι και τον τόπο μας.

Ο Χ.Ο.Σ Γρεβενών, με ιστορία 44 χρόνων είναι η μόνη σχολή εκμάθησης σκι στο νομό που εξασφαλίζει μεταφορά στο χιονοδρομικό κέντρο με λεωφορείο με επαγγελματία οδηγό.

Αγωνιστική ομάδα καταξιωμένη με αθλητές που έχουν λάβει διακρίσεις τόσο σε εθνικούς όσο και σε διεθνείς αγώνες. Μόνο στο ΧΟΣ έχετε την δυνατότητά απόκτησης αθλητικού δελτίου για επίσημη συμμετοχή σε αγώνες που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) καθώς ο ΧΟΣ Γρεβενών είναι το μόνο επίσημο αναγνωρισμένο σωματείο μέλος της ΕΟΧΑ του Νομού Γρεβενών..

Ασφάλεια που παρέχεται από την ελληνική Ομοσπονδία χειμερινών αθλημάτων για όλα τα παιδιά κατά την διάρκεια της προπόνησης τους στο χιονοδρομικό κέντρο, όπως και κατά την συμμετοχή τους στους αγώνες.
Για την φετινή χρονιά ο Χ.Ο.Σ Γρεβενών έχει εξασφαλίσει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για την ενοικίαση αλλά και την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού (σκί, μπότες, κράνος κ.λ.π)

Για την χιονοδρομική περίοδο 2019-2020 οι προπονητές μας θα είναι οι Στέργιος Παπαστεργίου, Ηρακλής Μπατσίλας,Γιώργος Παπαευθυμίου,Γιώργος Παπαδημητρίου, 
Θανάσης Ζωγράφος.

Τηλεφωνήστε μας ή περάστε από τα γραφεία του συλλόγου μας για να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας.

Οι εγγραφές για την χιονοδρομική περίοδο 2019-2020 ξεκίνησαν.

Σας περιμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: