ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

40χρονη έχει κλείσει δεκάδες σπίτια σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας...

-Αχόρταγη 40άρα κλείνει το ένα σπίτι μετά το άλλο

-Έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους από τα καμώματα της 40χρονης γυναίκας σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso, η 40χρονη γυναίκα έχει βάλει στο «μάτι» τους άντρες του χωριού και με δυσκολία μπορεί να της ξεφύγει κανείς. Η γυναίκα αυτή είναι λογίστρια στο επάγγελμα και θα έλεγε κανείς πως είναι εθισμένη στο σεξ, αφού δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι έχει ρίξει στο κρεβάτι της παντρεμένους, ανύπαντρους, μικρούς και μεγάλους.

Οι γυναίκες του χωριού κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα από την δράση της λογίστριας και προσεύχονται οι άντρες τους να μείνουν μακριά της και να μην υποκύψουν στις ορέξεις της.

Μέχρι στιγμής, λίγοι είναι αυτοί που της έχουν ξεφύγει, αλλά αν συνεχίσει με αυτό τον τρόπο και τότε εκείνοι σύντομα θα βρεθούν κάποια στιγμή στο σπίτι της.

Χαμός τον τελευταίο μήνα...


Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι σεξουαλικές δραστηριότητες της μελαχρινής λογίστριας να είναι γνωστές στο χωρίο, τον τελευταίο μήνα όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν… ξεφύγει. Η 40χρονη «πιάστηκε»… επί το έργω με έναν παντρεμένο επιχειρηματία και μάλιστα από τη γυναίκα του!

Διαβάστε λεπτομέρειες
Στην 38χρονη σύζυγο του επιχειρηματία είχαν μπει… ψύλλοι στα αυτιά της και έτσι τον ακολούθησε μέχρι το γραφείο του. Όταν μπήκε μέσα, έπιασε στα πράσα τη λογίστρια με τον άντρα της σε ακατάλληλες σκηνές.

Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο και ακολούθησαν σκηνές που δεν περιγράφονται. Η απατημένη τραβούσε από τα μαλλιά τη νυμφομανή με τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν.
Σύμφωνα με την «Espresso», το απόγευμα της ίδιας μέρας έφτασαν οι γονείς της στο χωριό παρακαλώντας να μη δώσει συνέχεια στο περιστατικό, ώστε να μη το μάθει ο άντρας της. Η 38χρονη απατημένη έφυγε για Αθήνα, ενώ την ίδια διαδρομή πήρε και ο επιχειρηματίας περιμένοντας να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε να «κλείσει» σπίτι η μελαχρινή παντρεμένη, καθώς πριν δύο χρόνια η κουμπάρα της βρήκε στο κινητό του άνδρα της άκρως ερωτικές φωτογραφίες της πρώτης. Άξιο απορίας, είναι πως δεν έχει μάθει ακόμη κάτι ο άνδρας της…


Δεν υπάρχουν σχόλια: