ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Γρεβενών

Σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου με θέμα:
« Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα, περιόδου 2019 - 2020».

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινομένων που προκύπτουν.

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η βέλτιστη δυνατή προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Υποδιοικητής του 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού Ταγματάρχης κ. Περλεπές, , ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ζαψαλής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τριγώνης Χρήστος και Τσικούρας Νικόλαος ,η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου,ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος. Αθανασίου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, της ΔΕΥΑΓ, ο πρόεδρος του Ε.Χ.Κ.Β. κ. Καραγιάννης Δημήτριος και πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων Δήμου Γρεβενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: