ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη που παρέχει τις υπηρεσίες σε ζευγαράκια

Απίστευτο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη που παρέχει τις υπηρεσίες σε ζευγαράκια, τους πουλάει στην reception σεξουαλικό συμπλήρωμα για να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους και μένουν περισσότερο.


Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που η βασική τους υπηρεσία είναι να παρέχουν τα δωμάτια τους με την ώρα για μυστικές και γρήγορες περιπτύξεις. Ωστόσο μείναμε έκπληκτοι όταν κάποιοι αναγνώστες μας, μας έστειλαν κάποιες φωτογραφίες με ένα προϊόν που έχει γίνει μεγάλος ντόρος στο ίντερνετ αλλά και την τηλεόραση εδώ και αρκετούς μήνες. Αλλά και με την πολιτική που ακολουθεί το ξενοδοχείο προωθώντας το με σκοπό να έχει συνεχόμενη και διαρκής πελατεία.

Το ξενοδοχείο για να έχει τους πελάτες ικανοποιημένους και να είναι σίγουρο ότι η δουλειά θα γίνει καλά…. Και θέλοντας να μεγαλώσει η διάρκεια της ερωτικής δράσης ανάμεσα στα ζευγάρια και κυρίως στους άντρες. Τοποθέτησε στην υποδοχή του το πασίγνωστο πλέον στην χώρα μας Επιμήδιο μακούν το οποίο είναι ένα απόλυτα φυσικό σεξουαλικό συμπλήρωμα της Fifthelemenland και μάλιστα δεν έχει και καμία παρενέργεια ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει αναφορά ακόμα και στην επετειακή έκδοση του Επιστημονικού περιοδικού χημικών και βιολόγων, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως το απόλυτο superfood του 21ου αιώνα.

Έξυπνα σκεπτόμενος ο ξενοδόχος θέλει να ενισχύσει τις επιδόσεις των πελατών του, ώστε να είναι αφενός ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και αφετέρου ενισχύοντας τις επιδόσεις τους περισσότερο θα μένουν πιο πολύ ώρα εκεί άρα και οι χρεώσεις θα είναι μεγαλύτερες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο τον ξενοδόχο αυτή η κίνηση όχι μόνο επέφερε αρκετά καλό αποτέλεσμα στον ερωτικό τομέα σε όλους τους πελάτες τους, αλλά ήταν τόσο έξυπνη όπως μας είπε που και ο τζίρος ανέβηκε λόγο των πωλήσεων και των χρόνων κράτησης των δωματίων δημιουργώντας μάλιστα φανατικό κοινό που επιλέγουν κατά αποκλειστικότητα πλέον το ξενοδοχείο του για να γίνει η δουλειά τους.

Προσοχή σε απομιμήσεις και πλαστά προϊόντα από άλλες σελίδες έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα.

Μάλιστα η φυσική αυτή πάστα είναι τόσο γνωστή και στην χώρα μας που με δεκάδες χιλιάδες άντρες μικρούς και μεγάλους να το εμπιστεύονται σε συνεχώς που έχει γίνει μέσα σε 2 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά το νούμερο ένα προϊόν σε πωλήσεις. Τα δυνατά του σημεία είναι ότι η δράση του έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη χρήση και ότι η σύνθεση του δεν έχει χημικά στοιχεία που προκαλούν παρενέργειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: