ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Κρατική επιχορήγηση 200.000 ευρώ σε Μακελειό και Ελεύθερη Ώρα - Δείτε όλη την λίστα

Δείτε όλη τη λίστα με τις επιχορηγήσεις

Για γέλια και για κλάματα η λίστα με τα ΜΜΕ που παίρνουν επιχορηγήσεις. Τεράστια ποσά σε κομματικά έντυπα και εφημερίδα με έναν εργαζόμενο


Υλοποιώντας νομοθετική πρωτοβουλία της προηγούμενης κυβέρνησης, η νυν της Νέας Δημοκρατίας μοίρασε συνολικά 6.701.775 ευρώ σε 36 ΜΜΕ. Το εκπληκτικό είναι ότι μεταξύ των Μέσων που επιδοτήθηκαν με 200.000 ευρώ είναι το Μακελειό, η Ελέυθερη Ώρα αλλά και κομματικά έντυπα όπως η Αυγή και ο Ριζοσπάστης. Το τεράστιο ποσό παίρνει το έντυπο "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" που δηλώνει μόνο έναν εργαζόμενο, η εφημερίδα ΜΠΑΜ με τρεις, η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ με τέσσερις και η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Το εκπληκτικό είναι ότι σύμφωνα με όρο του νόμου «για να επιχορηγηθούν οι εφημερίδες πρέπει «η ύλη τους να μην θίγει το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, να μην εισάγει ή προάγει διακρίσεις βάσει φύλου, φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, εθνικότητας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού». Συμπεραίνει κανείς ότι το Μακελειό και η Ελεύθερη Ώρα πληρούν όλα τα παραπάνω.

Επίσης ένας άλλος όρος αναφέρει ότι «η ύλη τους να περιλαμβάνει πολιτικές, αθλητικές, πολιτιστικές και οικονομικές ειδήσεις» κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Δείτε όλη τη λίστα με τις επιχορηγήσεις ... 
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: