ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Πάτρα: Ζήτησε Διαζύγιο Και Τώρα Το Φυσάει Και Δεν Κρυώνει – Της Κακομοίρας Στο Δικαστήριο!

Θέμα συζήτησης το διαζύγιο στην Πάτρα. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στα δικαστήρια και άρχισαν οι αποκαλύψεις…

Οι «διαμάχες» μεταξύ εν διαστάσει συζύγων στην Πάτρα... καλά κρατούν! Και ολημερίς και ολονυχτίς στα δικαστήρια γίνεται… της κακομοίρας!

Χαρακτηριστικό αυτό που συμβαίνει με γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας ο οποίος ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να κατασκευάσει κατάστημα στο κέντρο της πόλης, το έγραψε στην γυναίκα του, προφανώς για φορολογικούς λόγους, όμως το ζευγάρι λίγους μήνες μετά χώρισε.

Αποτέλεσμα; Η γυναίκα να κρατήσει το μαγαζί και ο επιχειρηματίας να τρέχει και να μην φθάνει.

Η υπόθεση είναι στα Δικαστήρια, αλλά άγνωστο παραμένει τι θα αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη. Είναι προφανές ότι τα χρήματα τα έβαλε ο εν διαστάσει σύζυγος, όμως υπάρχουν και νόμοι που καθορίζουν τα θέματα της απόκτησης περιουσίας κατά την διάρκεια συμβίωσης παντρεμένου ζευγαριού και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Πατρινό!

Οσο για την γυναίκα του; Δουλεύει κανονικά το μαγαζί σαν να μην τρέχει τίποτα, αφού στα χαρτιά… είναι δικό της!

Ο ίδιος πάντως έχει φροντίσει και έχει μάθει όλη η Πάτρα την «περιπέτειά» του. Λογικό, από την στιγμή που ενώ οι κάτοικοι της πόλης θαύμαζαν το πανέμορφο κατάστημά του, ξαφνικά διαπίστωσαν πως… ο ίδιος είχε «εξαφανισθεί»!
Και άλλη περίπτωση αντιδικίας στην Πάτρα

Ανθρώπινο δράμα για διαζευγμένο Πατρινό ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από την πρώην του! Μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε μία διαφορά (με βάση το ποσό της διατροφής) ύψους 500 ευρώ. Ο πρώην σύζυγος κατέβαλε κάθε μήνα το ορισθέν ποσό της διατροφής και «μέρος» των 500 ευρώ που ως αναδρομικά έπρεπε να καταβάλλει.

Κάποια στιγμή έφθασε να οφείλει 300-350 ευρώ και τότε η πρώην σύζυγος αποφάσισε να προσφύγει στην Δικαιοσύνη και να ζητήσει την αποστολή απογράφου! Να του κάνει δηλαδή κατάσχεση του σπιτιού (στο οποίο διαμένει μαζί με το παιδί του όταν βέβαια το έχει υπό την επιμέλειά του).

Σύμφωνα με την καταγγελία ο σύζυγος έχει φθάσει σε απόγνωση καθώς μόνο τα έξοδα αποκοπής της κατάσχεσης στο Πρωτοδικείο Πατρών είναι… τριπλάσια από το ποσό της οφειλής.

Ο σύζυγος είναι σε απόγνωση και μάλιστα καταγγέλλει ότι για την όλη διαδικασία… ενημερώθηκε και το παιδί του! Φυσικά έχει αποφασίσει να κάνει ότι μπορεί για να της καταβάλλει άμεσα το ποσό, ωστόσο εξέφρασε τις απορίες του για το που μπορεί να οδηγήσει το μίσος μεταξύ δύο πρώην συζύγων. Ακόμη και σε κατασχέσεις σπιτιού… για 300-350 ευρώ!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: