ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ιωάννα Κόδρα: Η 13χρονη Ελληνίδα μαθήτρια που «λύνει και δένει» αυτοκίνητα καλύτερα και από έμπειρο μηχανικό

13χρονη Ελληνίδα μηχανικός: Τα πιο πολλά κορίτσια της ηλικίας της περνούν την ελεύθερη ώρα τους σε διάφορες δραστηριότητες. Αυτές, μπορεί να είναι αθλητικές, μαθησιακές ή και ψυχαγωγίας. Ωστόσο, η Ιωάννα Κόδρα επέλεξε να...
περνά το χρόνο της στο συνεργείο του πατέρα της. Ο λόγος είναι πως της αρέσει να επισκευάζει αυτοκίνητα.

Η 13χρονη Ελληνίδα μηχανικός από τον Πύργο Ηλείας ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο αντικείμενο από την Τετάρτη δημοτικού. Ήταν εκείνη την περίοδο, όπου πήγαινε συχνά στο συνεργείο του πατέρα της για να παρατηρεί τον ίδιο και να μαθαίνει πράγματα.

Εκείνος συνήθιζε να επιδιορθώνει κινητήρες και μηχανές από αυτοκίνητα. Η ίδια γνωρίζει για τα οχήματα περισσότερα πράγματα, όχι μόνο από τους συνομηλίκους της, αλλά και από ενήλικους άντρες. Τον πρώτο καιρό η επιλογή της νεαρής έφηβης φαινόταν σε μικρούς και μεγάλους ασυνήθιστη.

Μάλιστα, πολλά αγόρια που ήταν της ηλικίας της έκαναν διάφορα αστεία σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η Ιωάννα δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να αποφασίσει για το επαγγελματικό της μέλλον. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων είναι σίγουρα κάτι που θα την ενδιέφερε πολύ.


13χρονη Ελληνίδα μηχανικός: Στιγμιότυπο από το ρεπορτάζ του «OPT»

13χρονη Ελληνίδα μηχανικός: Το ρεπορτάζ από το «OPT» και οι δηλώσεις της

Δεν υπάρχουν σχόλια: