ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Βρετανία: 36χρονος γιος πολυεκατομμυριούχου βίασε 195 άνδρες

Συνεχίζει να σοκάρει η υπόθεση του του ινδονήσιου Ρέιναρντ Σινάγκα ο οποίος βίασε περισσότερους από 195 άνδρες κρατώντας αρχείο με video ωρών με την δράση του. Πρόκειται για την...
χειρότερη υπόθεση βιασμών της Μεγάλης Βρετανίας.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Ινδονήσιος κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 195 άνδρες σε διάστημα 2,5 ετών στο Μάντσεστερ αφού πρώτα τους ξεγέλασε υποδυόμενος τον «καλό σαμαρείτη» προκειμένου να τον ακολουθήσουν στο διαμερισμά του εκεί όπου αφού τους νάρκωνε στη συνέχεια τους βίαζε. Ο αδίστακτος 36χρονος φρόντιζε, μάλιστα, να καταγράφει σε κινητό τηλέφωνο τις επιθέσεις.

Νέες λεπτομέρειες για τη ζωή του
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Ινδονήσιος, ενόσω ήταν φοιτητής στη Βρετανία ζούσε με τα χρήματα που του έστελνε ο πολυεκατομμυριούχος πατέρας του, ο οποίος είναι μεσίτης.

«Ο πατέρας του είναι πολύ πλούσιος. Έχουν μια έπαυλη στο κέντρο της Τζακάρτα» ανέφερε ένας παλιός φίλος του δράστη.

Στο Μάντσεστερ, ο Σινάγκα απολάμβανε την ελευθερία του και δεν είχε κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στην Ινδονησία. «Η εντύπωσή μου είναι πως η οικογένειά του είχε ανακαλύψει πως κάτι δεν πάει καλά με εκείνον, όμως ποτέ δεν είχε παραδεχτεί ο ίδιος πως ήταν γκέι» συνέχισε ο πρώην φίλος του Σινάγκα.

«Συνήθιζε να βγαίνει πολλά ραντεβού και να κοιμάται πολλές ώρες. Η οικογένειά του είναι τόσο πλούσια, που δεν χρειάστηκε ποτέ να εργαστεί… Κάθε εβδομάδα έβγαινε με διαφορετικούς ανθρώπους» ανέφερε άνθρωπος που γνωρίζει τον Σινάγκα και συμπλήρωσε πως ο 36χρονος, ο οποίος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις Spice Girls, δεν βρήκε ποτέ συμπαράσταση από την οικογένειά του, που τον θεωρούσε «παράξενο». «Οι γονείς του προσπαθούσαν να τον πείσουν να βρεθεί με κάποιο κορίτσι από τη χώρα του. Ήθελαν να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια» τόνισε.

Η ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ο Σινάγκα έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2007, όταν ήταν 24 ετών, για να σπουδάσει. Πραγματοποίησε ένα μάστερ στον σχεδιασμό στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και συνέχισε με άλλο μάστερ, στην κοινωνιολογία, στο ίδιο πανεπιστήμιο, ως το 2011. Ακολούθησε PhD στη γεωγραφία στο πανεπιστήμιο του Λιντς σε θέμα με τίτλο «Σεξουαλικότητα και καθημερινός διεθνισμός. Άνδρες ομοφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι της Νότιας Ασίας στο Μάντσεστερ».

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες
Τα περισσότερα θύματα ήταν άνδρες ηλικίας μέχρι 20 ετών που βρέθηκαν στο Μάντσεστερ «αναζητώντας μόνο μια ωραία βραδιά με τους φίλους τους». Ο Σινάγκα υποστήριξε πως τα θύματά του δεν ήταν αναίσθητα και απολάμβαναν την συμμετοχή τους, παριστάνοντας τους νεκρούς κατά τη διάρκεια του βιασμού. Το επιχείρημά του, ωστόσο, απορρίφθηκε ομόφωνα από τους ενόρκους του δικαστηρίου.Σε βίντεο ακούγονται θύματα του 36χρονου να ροχαλίζουν, ενώ αυτός προχωρούσε στις επιθέσεις. Μάλιστα, ένα από τα θύματά του είπε ότι το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να του δείχνει τον υπέρηχο του αγέννητου παιδιού του, απορρίπτοντας τα περί συναίνεσης του βιαστή.

Τα θύματα ανέφεραν ότι μετά την κακοποίηση καταστράφηκαν τόσο οι προσωπικές τους σχέσεις, όσο και οι καριέρες του, ενώ αρκετοί εξ αυτών υποστήριξαν ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ και την απομόνωση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Σινάγκα κρατούσε διάφορα αντικείμενα από τα θύματά τους ως τρόπαια. Μετά από μία επίθεση είχε στείλει σε φίλο του μήνυμα που έγραφε: «ήταν στρέιτ το 2014. Το 2015 έγινε η είσοδός του στον κόσμο των γκέι χαχαχαχα». Στο σπίτι του ανακαλύφθηκαν 3,29 Τεραμπάιτ με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου από τις σεξουαλικές του επιθέσεις.

Οι αρχές εκτιμούν ότι Σινάγκα θα συνέχιζε τις επιθέσεις, εάν ένα από τα θύματά του δεν ξυπνούσε κατά τη διάρκεια του βιασμού και ενημέρωσε την αστυνομία στις 2 Ιουνίου του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: