ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Λάρισα: Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο Χορός του Συλλόγου των Αβδελλιωτών. (Φωτό-Βίντεο)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του ετήσιου καθιερωμένου χορού του Συλλόγου των Αβδελλιωτών "Η Βασιλίτσα". Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο κοσμικό κέντρο "Κτήμα Έλενα" με την ορχήστρα να απογειώνει τον κόσμο. Το αδιαχώρητο επικρατούσε στο κοσμικό κέντρο με...
τους παρευρισκόμενους να χορεύουν ασταμάτητα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου , της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και της κεντρικής πολιτικής σκηνής . Αισθητή η παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας , στο Νομό Γρεβενών Ανδρέα Πάτση . Πιστός στις παραδόσεις έδωσε το παρόν στην εκδήλωση όπως επίσης δεν έχασε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Δημότες των Γρεβενών για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Νομό . Κεντρικό θέμα συζήτησης φυσικά η διαμονή των προσφύγων στον Ν. Γρεβενών.

Ο ίδιος μας δήλωσε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το ενδιαφέρον του κόσμου για το γνωστό μεταναστευτικό πρόβλημα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από το γεγονός της σύμπλευσης των απόψεων μεταξύ του ίδιου και των δημοτών του Ν. Γρεβενών .

Όπως ήταν φυσικό την εκδήλωση τίμησε και ο πρόεδρος της Αβδέλλας Δημήτριος Δερπάνης ο οποιος να σημειώσουμε ότι από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του έχει επιδείξει μεγάλο ζήλο για τον τόπο του .

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον επιχειρηματία Αθανάσιο Κασίδη για την προσφορά του στο σύλλογο των Αβδελιωτών αφού για πολλά χρόνια στηρίζει οικονομικά τον τόπο καταγωγής του












Δεν υπάρχουν σχόλια: