ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Έδιωξαν κοπέλα από το γυμναστήριο, επειδή κοιτούσαν όλοι το μπούστο της

Έδιωξαν από το γυμναστήριο κοπέλα επειδή κοιτούσαν όλοι το μπούστο της!
Μια γυναίκα από την Οτάβα δήλωσε ότι ένιωσε ταπεινωμένη όταν εργαζόμενοι στο γυμναστήριο της ζήτησαν να αλλάξει ρούχα της επειδή...

το στήθος της ήταν πολύ μεγάλο για το μπλουζάκι που φορούσε.

«Το τελευταίο πράγμα που κάθε γυναίκα θέλει να κάνει γuμνάζεται είναι να έχει μια συζήτηση για το μέγεθος του στήθους τους» δήλωσε η Jenna Vecchio «Με προσέγγισαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης μου και με πληροφόρησαν ότι υπήρχαν τρεις καταγγελίες για το μπλουζάκι μου και τον τρόπο με τον οποίο το στήθος μου φαινόταν με αυτό».

Μετά το περιστατικό, η Vecchio παρουσίασε λεπτομερώς την εμπειρία της, στα social media, που συνοδευόταν με φωτογραφίες του τι φορούσε στο Facebook.

Στον αντίποδα η αλυσίδα γuμναστηρίων υποστηρίζει το προσωπικό της. Οι ιδιοκτήτες λένε ότι οι εικόνες που δημοσιεύσε η Vecchio είναι πολύ πιο συγκρατημένες σε σχέση με αυτά που φορούσε στο γuμναστήριο. Το γuμναστήριο λέει επίσης ότι διεξήγαγαν εμπεριστατωμένη έρευνα και δηλώνουν ότι η Vecchio «ντυνόταν ασυνεπής με τον κώδικα δεοντολογίας μας».

Η Vecchio ακύρωσε την συνδρομή της και μετακόμισε σε ένα άλλο γuμναστήριο GoodLife Fitness. Λέει επίσης ότι έχει έρθει σε επαφή με έναν δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να δει τα επόμενα βήματα της.

Δείτε το video...





https://rumble.com/v33y9i-heres-the-outfit-that-got-mom-kicked-out-of-a-gym-because-men-said-they-wer.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: