ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτο: Έβαλαν γουρούνι να κάνει bungee jumping... το αποτέλεσμα... (video)

Μια πράξη ενός θεματικού πάρκου στην Κίνα έμελλε να γίνει viral σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας την οργή των ζωόφιλων σε όλο τον κόσμο! Συγκεκριμένα,...
το πάρκο έβαλε ένα γουρούνι να κάνει nungee jumping,…

Μια πράξη ενός θεματικού πάρκου στην Κίνα έμελλε να γίνει viral σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας την οργή των ζωόφιλων σε όλο τον κόσμο! Συγκεκριμένα, το πάρκο έβαλε ένα γουρούνι να κάνει nungee jumping, με το βίντεο να προβάλλεται στο Weibo, την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα social media στην χώρα, ενώ νωρίτερα μεταφερόταν από δύο άνδρες από μια μεταλλική σκάλα προς την πλατφόρμα.

Το γουρούνι, που ζύγιζε 75 κιλά, είχε τα πόδια του δεμένα, για να μην μπορεί να δραπετεύσει, ενώ του φόρεσαν μια μπλε κάπα. Εν συνεχεία, το έδεσαν στους ιμάντες, ώστε να το ρίξουν από ύψος 70 μέτρων, ενώ την ώρα που εκείνο έβγαζε κραυγές, το πλήθος ζητωκραύγαζε από το θέαμα!

Το θεματικό πάρκο, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό δήμο του Τσονγκινγκ, δήλωσε πως τα έκανε όλα αυτά για να προωθήσει την ημέρα εγκαινίων του Bungee jumping του πάρκου στις 18 Ιανουαρίου και ζήτησε συγνώμη μετά την κατακραυγή.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του: «Δεχόμαστε την κριτική και ζητούμε συγνώμη από το κοινό. Θα βελτιώσουμε το μάρκετινγκ μας και θα παρέχουμε στους τουρίστες καλύτερες υπηρεσίες». Πάντως, όσοι παρακολούθησαν το βίντεο, έσπευσαν να καταδικάσουν την πράξη αυτή, μιλώντας για την σκληρότητα απέναντι στα ζώα και για βασανιστήρια. Ένας σχολιαστής έγραψε: «Δεν μπορείτε να βασανίζετε γουρούνια απλά και μόνο επειδή πέρασε το Έτος του Χοίρου» με έναν άλλον να προσθέτει: «Πρόκειται για βασανιστήριο. Προτείνω να δέσουμε τον διοργανωτή και να κάνει κι αυτός το άλμα». Οι διοργανωτές του σόου έντυσαν το γουρούνι με μία μπλε κάπα/Φωτογραφία: YouTube/ Whatsapp AF Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του πάρκου είπε: «Αφήσαμε το γουρούνι να κάνει το πρώτο άλμα (την ημέρα των εγκαινίων) επειδή οι τιμές των χοίρων ήταν πολύ υψηλές φέτος και πρόσφατα έπεσαν λιγάκι».

Ο ιδιοκτήτης, που δεν κατονομάστηκε, είπε επίσης πως το σόου αυτό θα σηματοδοτούσε το τέλος της Χρονιάς του Χοίρου και το νέο έτος αυτό του Ποντικού. Ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του πάρκου πρόσθεσε πως το γουρούνι μεταφέρθηκε στο σφαγείο μετά το περιστατικό και πως το τραύμα του κατά την διάρκεια του σόου ήταν «ψυχαγωγικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: