ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Κουτάβι γεννήθηκε πράσινο – Δείτε το λόγο (pic)

Όταν το λευκό ποιμενικό μίας οικογένειας από την Αμερική γέννησε οκτώ νέα κουτάβια, ένα απ’ αυτά προκάλεσε έκπληξη στην οικογένεια εξαιτίας του χρώματος του δέρματος του.


Η Σάνα Στάμεϊ και η οικογένεια της δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν ένα από οκτώ κουτάβια του άσπρου γερμανικού ποιμενικού της οικογένειας, το οποίο ξεχώρισε αμέσως από το πράσινο χρώμα του.

Συγκεκριμένα παρότι τα όλα γεννήθηκαν υγιή στις 10 Ιανουαρίου, το τέταρτο κουτάβι είχε πράσινο χρώμα και περίεργη συμπεριφορά.

«Όταν γεννήθηκε είχε ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα και ήταν εξαιρετικά άγριο», δήλωσε στην Today, η Στάμεϊ που κατοικεί στην Νότια Καρολίνα.

Όπως περιέγραψε το κουτάβι ήταν «υπερκινητικό και επιθετικό», έτσι αποφάσισε να τον ονομάσει Χάλκ καθώς της θύμισε τον γνωστό δυναμικό χαρακτά της Μάρβελ, ο οποίος είναι γνωστός για το πράσινο χρώμα του.

Ήδη η περίπτωση του Χαλκ έχει γίνει ευρέως γνωστή στο διαδίκτυο και τον έχει κάνει διάσημο.
Γιατί το κουτάβι γεννήθηκε πράσινο;

Σύμφωνα με την κτηνίατρο Σούζαν Τσιαντσούλι «όταν βρίσκονται στην κοιλιά της μάνας, μπορεί να υπάρχει μηκώνιο με αποτέλεσμα να τους δημιουργούνται στίγματα».

Όπως ανέφερε η Στάμεϊ αρχικά «φρίκαρα λίγο από το χρώμα», αλλά στη συνέχεια θυμήθηκε μία παρόμοια περίπτωση που είχε δει στο Facebook και θυμήθηκε ότι το χρώμα δεν είναι βλαβερό για τα κουτάβια.

«Θα ήλπιζα να μείνει για πάντα πράσινο, αλλά όσο τον γλείφει η μητέρα του τον καθαρίζει και μόλις τον κάνω μπάνιο πιθανότατα θα φύγει όλο το χρώμα», κατέληξε η Σάνα.

Ο Χαλκ, το κουτάβι που γεννήθηκε με πράσινο χρώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: