ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

«Είναι περισσότερο σαν τζίνι»: Σύννεφο που μοιάζει με «Ιησού Χριστό» μπερδεύει τα social media

Ένα παράξενο ατμοσφαιρικό φαινόμενο στη Μεγάλη Βρετανία απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media, καθώς μοιάζει με κάτι θεϊκό και αλλόκοσμο.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, το σύννεφο «έχει το σχήμα του Ιησού Χριστού».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μια κάτοικος των West Midlands, η Κάρολιν Χόθορν, τράβηξε μια φωτογραφία ένα παράξενο σύννεφο στις 4 Ιανουαρίου, λίγο πριν εξαφανιστεί, με τους φίλους της και τους συγγενείς της να επιμένουν ότι μοιάζει «με Χριστό ή άγγελο».
«Μοιάζει με τον Ιησού Χριστό με τα χέρια απλωμένα»

«Ήταν στ’ αλήθεια παράξενο, σχολίασε η Κάρολιν. «Ο ουρανός ήταν πολύ νεφελώδης και υπήρχε αυτός ο παράξενος σχηματισμός νεφών. Οι άνθρωποι μου λένε ότι μοιάζει με άγγελο ή με τον Ιησού Χριστό, με τα χέρια του απλωμένα», συνέχισε η Κάρολιν.

«Ήταν λίγο απόκοσμα. Ήταν γκρι με μια νότα λευκού κι έμοιαζε με ανεμοστρόβιλο. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό ήταν. Πέρασε στις 10:30, αλλά σιγουρεύτηκα ότι θα μπορέσω να βγάλω μια φωτογραφία προτού το σύννεφο διαλυθεί. Ήταν τόσο παράξενο και δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοια», πρόσθεσε η Κάρολιν.

Βέβαια, η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, αντιμετωπίστηκε από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που δυσκολεύτηκαν να δεχτούν ότι το παράξενο σύννεφο είχε σχέση με τα θεία.



​Υπήρχε και κάποιος χρήστης που σημείωσε ότι μοιάζει περισσότερο με τζίνι παρά με τον Ιησού Χριστό.

πηγη
Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: