ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 63- 64

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4

Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του Πρωτέα να κάνουν την ανατροπή, καθώς ηττήθηκαν από τον...

Α.Σ.Καστοριάς με 63-64, στον 2ο αγώνα για την πρόκριση στο final-4 της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Η ομάδα της Καστοριάς εκμεταλεύτηκε το δυνατό της ξεκίνημα και προηγήθηκε μέχρι 13 πόντους ,για να λήξει το α΄δεκάλεπτο με 14-21.

Στο β΄δεκάλεπτο οι έφηβοι του Πρωτέα μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο με 35-30.

Συγκλονιστική ήταν η προσπάθεια των αθλητών του Αλέξη Κατσάλη στο ξεκίνημα του γ΄δεκαλέπτου,όπου με φοβερή πίεση σε όλο το γήπεδο, έκλεψαν μπάλες και ευστόχησαν σε μεγάλα σουτ, έφεραν τον αγώνα στο +13, δείχνοντας ότι μπορούν να καλύψουν την διαφορά του α’ αγώνα.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη , καθώς η άμυνα ζώνης που επέλεξε η αντίπαλη ομάδα, η κούραση από την υπερπροσπάθεια αλλά και η απουσία του Σάββα Πεχλιβανίδη (και από τους δύο αγώνες ), αποδείχθηκαν απροσπέλαστα για τον Πρωτέα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν αρχικά σε 53-46 με τη λήξη του γ΄δεκαλέπτου και στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίζουν την νίκη με 63-64.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς για την δίκαιη πρόκρισή της, καθώς παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και στα δύο παιχνίδια.

Όμως πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον προπονητή και τους αθλητές της εφηβικής ομάδας του Πρωτέα ,τόσο για την προσπάθειά τους αλλά και για τις μοναδικές στιγμές και τις συγκινήσεις που μας χάρισαν αγωνιζόμενοι στον ιστορικό μας σύλλογο.

Δεκάλεπτα: 14-21, 35-30, 53-46, 63-64
Διαιτητές: Κατωτικίδης – Ντίγκο (με πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες).


Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών(Κατσάλης): Γκασιωνας 4, Σιούμπουρας, Μπαρέκας, Ντολιας 2, Μιχαλόπουλος 20(2), Ταμπάκος 9(1), Καραγιάννης, Καραγιαννίδης, Κυρατζής Χ. (Junior) 6(1), Τζιουβαρας 15(4), Κυρατζης 5(1), Γιωτας 2.

Α.Σ.Καστοριάς(Καραταγλίδης): Καμπούρης, Φάσσας, Μαρινέλης, Παπαδημητρίου13 (3), Δαμιανού, Τσίμτσιος 2, Καλαφατίδης 7, Κέδρος, Διαμαντόπουλος, Καλαιτζίδης 9, Τσαχτσίρας 9, Νέστορας 24 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις