ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

«Για θύμισέ μου» - Την Παρασκευή 7/2/2020, οι προβολές της ταινίας της Μαρίας Σβολιαντοπούλου

Έπειτα από τις soldout προβολές στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, η ταινία της γρεβενιώτισσας Μαρίας Σβολιαντοπούλου, που συγκίνησε, προβλημάτισε και αφύπνισε το κοινό για τη νόσο του Αλτσχάιμερ έρχεται στα Γρεβενά, την...
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Το σενάριο έγραψε η Μαρία Σβολιαντοπούλου, που συνυπογράφει τη σκηνοθεσία με τον Αντώνη Ρενιέρη.
Το τραγούδι των τίτλων έχουν επιμεληθεί η Δέσποινα Σπαντιδάκη στους στίχους και η Βουλα Στρατάκη στη μουσική και το τραγούδι.





Η Μαρία Σβολιαντοπούλου
στο greveniotis.gr

Μαρία, ποια ήταν η αφορμή γι αυτή την ταινία, και ποιο το μήνυμα θέλεις να περάσεις;
Η ταινία προέρχεται από προσωπικό βίωμα 13 ετών. Ξεκίνησε ως αφορμή να πω στους δικούς μου φροντιστές ένα τεράστιο μπράβο για όλο αυτόν τον αγώνα που δώσανε. Μέσα από αυτή την προσπάθεια είδα στην πορεία πως υπήρχαν άλλοι τόσοι φροντιστές που είχαν ανάγκη ένα μπράβο και να καταλάβουν ποια είναι η αξία τους. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε δειλά δειλά και δημιουργήθηκε η ταινία.
Το μήνυμα που θέλω να περάσω ειναι να καταλάβουν οι φροντιστές πως αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα υπήρχαν και οι ασθενείς. Να καταλάβουν ποσο σημαντική είναι η παρουσία τους και ποια είναι η αξία και το βάρος του ρόλου τους. Να μην ξεχάσουν τον εαυτό τους.

Πόσο δύσκολο είναι για μια νέα δημιουργό να διαχειριστεί αυτή την επιτυχία και τι μας επιφυλάσσεις για το μέλλον;
Η επιτυχία του “για θύμισε μου” οφείλεται στον κόσμο. Προέρχεται από την αγάπη και την τεράστια αγκαλιά που μας έδωσε ο κόσμος. Όμως εξίσου οφείλεται σε μια δυνατή ομάδα, η οποία δεν παραιτήθηκε στα δύσκολα. Μελλοντικά ετοιμάζουμε νέα σχέδια. Έχουμε σκοπό την δημιουργία μιας νέας παραγωγής εστιάζοντας στον άνθρωπο. Στην ζωή που χάνουμε και πόσο σημαντικό είναι το κάθε δευτερόλεπτο ύπαρξης μας.

Πως νοιώθεις που η ταινία θα προβληθεί στον τόπο καταγωγής σου;
Νιώθω πολύ περήφανη που θα γίνει η προβολή της ταινίας στα Γρεβενά , γιατί μπορεί να γεννήθηκα και να μεγάλωσα Κρήτη όμως νιώθω πως είναι εξίσου πατρίδα μου. Είναι πολύ όμορφο να σε αγκαλιάζει ο τόπος σου και να σε στηρίζει. Τον τελευταίο καιρό δέχομαι συνέχεια μηνύματα, που με κάνουν να νιώθω πως όλη αυτή η κούραση αξίζει.

Κερδίστε προσκλήσεις..

Στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@greveniotis.gr και πάρτε μερος στην κλήρωση για 3 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές τις ταινίας «Για θύμισε μου».

Η ταινία συμμετέχει επίσημα και στα Βραβεία Ίρις και διεκδικεί υποψηφιότητα για την κατηγορία ταινία Μυθοπλασίας Μεγάλου Μήκους

http://blog.hellenicfilmacademy.gr/press-releases/awards_2020_films/?fbclid=IwAR19sBLqJQUqmltrsxeGovsZGznkAXJRLV00XKg7s2GqhYjzg5lBXGZw1CI

Η επίσημη καταχώρηση της ταινίας στο IMDb: https://www.imdb.com/title/tt11374306/

Τα επικοινωνιακά μέσα που διαθέτει η παραγωγή της ταινίας είναι τα παρακάτω:

Facebook Fan Page: https://www.facebook.com/giathimisemou/

Instagram: https://www.instagram.com/giathimisemou/

Site: https://giathimisemou.wordpress.com/

Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTBz_zkGzZCBLVmREpf9ARQ

Email: giathimisemou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις