ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

«Πόλεμος» ανακοινώσεων για την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το κέντρο που εμφανιζόταν

Η αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το κέντρο διασκέδασης, όπου εμφανιζόταν, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των εργαζομένων του μαγαζιού.

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και των εργαζομένων του μαγαζιού, όπου μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Αιτία της «διαμάχης» φέρεται να αποτελεί η αιφνίδια απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου να αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης, μία κίνηση η οποία – σύμφωνα με τους εργαζόμενους – τους αφήνει «ξεκρέμαστους».
Η ανακοίνωση των εργαζόμενων

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..!

»Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας»

»Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».
Η ανάρτηση του Οικονομόπουλου

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στο Instagram, με την οποία γνωστοποιούσε το τέλος της συνεργασίας με το «Κέντρο Αθηνών».



















































«Μετά από 3 όμορφα 
χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η απόφαση του γνωστού τραγουδιστή ελήφθη λόγω των μειωμένων εσόδων της επιχείρησης και των οφειλόμενων χρηματικών ποσών προς τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: