ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Ψεύτικη νοσοκόμα κλέβει μωρό από τους γονείς και το κρύβει σε μπουφάν για να διαφύγει - Βίντεο

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα υποδυόμενη τη νοσοκόμα χώνει ένα νεογέννητο μωρό στο μπουφάν της και φεύγει από την μαιευτική κλινική σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα,...

η γυναίκα κατηγορείται ότι άρπαξε το μικρό κοριτσάκι από τα χέρια των γονιών του, με τη δικαιολογία ότι πρόκειται να του κάνουν εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η Λέιντι Γιοχάνα Ντίαζ φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας να είναι ντυμένη νοσοκόμα με το μωρό τυλιγμένο σε μια άσπρη ζακέτα, κρυμμένο κάτω από το μπουφάν της.

Η γυναίκα πέρασε τον 1ο έλεγχο ασφαλείας, αλλά όταν έφτασε στον τελευταίο φύλακα, αυτός την σταμάτησε για να ελέγξει την τσάντα της και πρόσεξε ότι έπιανε με παράξενο τρόπο την κοιλιά της
Η νοσοκόμα-μαϊμού έκρυψε το νεογέννητο κάτω από το μπουφάν της και επιχείρησε να φύγει από το νοσοκομείο

Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει από το νοσοκομείο, αλλά την σταμάτησε ένας φύλακας, αφού κίνησε υποψίες στο προσωπικό του νοσοκομείου στην Μποκοτά της Κολομβίας.

«Η γυναίκα πέρασε τον 1ο έλεγχο ασφαλείας, αλλά όταν έφτασε στον τελευταίο φύλακα, αυτός την σταμάτησε για να ελέγξει την τσάντα της και πρόσεξε ότι έπιανε με παράξενο τρόπο την κοιλιά της», ανέφερε ο αστυνομικός επιθεωρητής Γουίλσον Σίλβα, σύμφωνα με τη βρετανική «The Sun».

«Όταν τη ρώτησα τι κουβαλάει εκεί, η Ντίαζ γύρισε και ξαναμπήκε στο νοσοκομείο», είπε ο φύλακας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η γυναίκα εκπαιδεύτηκε ως νοσοκόμα στο ίδιο νοσοκομείο, το Νοέμβρη του 2019.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα παραμένει υπό κράτηση ενώ οι έρευνες της αστυνομίας της Κολομβίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: