ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, δεν πλήρωσε σε βενζινάδικο και παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον υπάλληλο

Λάρισα: Σκηνές αλλοφροσύνης έξω από την Λάρισα και συγεκριμένα στην περιοχή του Ευαγγελισμού, όταν μεθυσμένος βρέθηκε να οδηγεί ένας 38χρονος...
Γεωργίανoς που δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησής και μαζί με άλλους δύο 35χρονους επίσης Γεωργιανούς λίγο πριν είχαν εφοδιαστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία με βενζίνη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και εκεί όχι μόνο δεν την πλήρωσαν αλλά φεύγοντας όπως – όπως, παρέσυραν τον 23χρονο υπάλληλο του βενζινάδικου, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Το συμβάν έγινε ως εξής, βάσει πληροφοριών της «ΕτΔ»: Στη 1.30 τα ξημερώματα, όταν αστυνομι­κοί του Τμήματος Τεμπών, στην πε­ριοχή του Ευαγγελισμού και στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων στα­μάτησαν για έλεγχο το επιβατικό αυ­τοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις υπήκοοι της Γεωργίας.

Διαπιστώ­θηκε από τον έλεγχο, ότι ο 38χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και μάλιστα μεθυσμένος. Εν συνεχεία συνελήφθη μαζί με τους δύο ομοεθνείς του, καθώς όπως αποδείχθηκε από την έρευνα αστυνομικών του AT Τεμπών, οι τρεις συλληφθέντες μισή ώρα νω­ρίτερα είχαν σταθμεύσει σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί τη εθνικής οδού, στον Σταθμό Εξυπηρέτησή Αυτοκινήτων στο ύψος της Νίκαιας. Εκεί ανεφοδίασαν το αυτοκίνητό τους με βενζίνη αξίας 70 ευρώ. Βενζίνη την οποία όχι μόνο δεν πλήρωσαν αλλά φεύγοντας βιαστικά παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους τον 23χρονο υπάλληλο του πρατηρίου, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Επίσης, στο αυτοκίνητο βρέθηκε άγνωστη χημική ουσία που στάλθηκε προς εξέταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: