ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Νέο θύμα εξύβρισης και ωμής παρέμβασης σε τεχνικό υπάλληλο του Δήμου Γρεβενών

Νέο θύμα εξύβρισης και ωμής παρέμβασης κατά την άσκηση των καθηκόντων του, έπεσε τεχνικός υπάλληλος του Δήμου Γρεβενών από τον ίδιο καταστηματάρχη που...
πριν λίγο καιρό είχε υποπέσει και πάλι στο ίδιο ατόπημα - παράπτωμα.

Συγκεκριμένα στην προσπάθεια εξεύρεσης θέσεων στάθμευσης κοντά στο κατάστημα που θέλει να λειτουργήσει, προσήλθε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γρεβενών και χαρακτήρισε σε έντονο ύφος «ξεφτιλισμένο» αφήνοντας υπονοούμενα σε βάρος Προϊσταμένου Τμήματος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γρεβενών για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση που τον αφορά.


Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της 13-02-2020

  • Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός της εξύβρισης και έμμεσου εκβιασμού σε βάρος εργαζομένου του Δήμου Γρεβενών.
  • Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι εκβιασμοί και πιέσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων των εργαζομένων δεν μας τρομοκρατούν και επιστρέφονται πίσω σε αυτούς που τις εκστομίζουν. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας πιστοί στον όρκο που δώσαμε για την ευσυνείδητη και τίμια άσκηση των καθηκόντων μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.


  • Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μαζέψει τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη για να μην «τριτώσει το κακό» και να προστατέψει τους εργαζόμενους από παρόμοιες συμπεριφορές, καθώς και όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν από κοινού το νέο απαράδεκτο γεγονός.


  • Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, να καταγγέλλουν κάθε παρόμοια προσπάθεια παρέμβασης κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και να εκφράσουν τη στήριξη και αλληλεγγύη τους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Καλούμε τους επιχειρηματίες των Γρεβενών να καταδικάσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά και πρακτική του συναδέλφου τους προς τους εργαζόμενους του Δήμου Γρεβενών, γιατί το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γεν. Γραμματέας       Ο Πρόεδρος
Νίκος Μπαλοδήμος          Βασίλης Καραμήτρος

Κοινοποίηση
1. κ. Δήμαρχο και κ.κ. Επικεφαλείς Παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών
2. Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΟΤΑ, Καρόλου 24, ΤΚ 104 37 - ΑΘΗΝΑ
3. Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ
4. Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφ. & Συναφών Επαγγελμάτων
Ν. Γρεβενών, Λεον. Σοφού 5, ΤΚ 511 00 - ΓΡΕΒΕΝΑ
5. Μέλη Συλλόγου
6. Τοπικά ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: