ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Μηνύματα ενότητας στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ζακύνθου (ΦΩΤΟ)

Μηνύματα ενότητας εστάλησαν από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ζακύνθου.



Ο Βουλευτής Δ. Ακτύπης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δ. Καρδιανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Γ. Στασινόπουλος και ο Βουλευτής Γρεβενών και γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης μίλησαν για τη νίκη του κόμματος στις εκλογές, ενώ ιδιαίτερες αναφορές έκαναν στη νίκη της μονοεδρικής. Τόνισαν ότι έρχονται δύσκολες μάχες και ότι προκλήσεις θα πρέπει να βρουν τα στελέχη ενωμένα.

Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του κόμματος Κ. Μητσοτάκης έστειλε χαιρετισμό με ηχογραφημένο μήνυμα.



Στην ομιλία του ο κ. Ακτύπης αναφέρθηκε στη νίκη της μονοεδρικής τονίζοντας ότι τα τοπικά στελέχη κατάφεραν με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο να δώσουν έναν όμορφο αγώνα και να αφήσουν πίσω τους τις διαφωνίες, τις πισώπλατες μαχαιριές και τη μιζέρια. «Τώρα είμαστε εδώ και συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα για το καλό της Ζακύνθου και της Ελλάδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ηττηθεί. Ο ελληνικός λαός ωστόσο έδωσε ηχηρή απάντηση στους λαϊκιστές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ακτύπης. Τέλος, μίλησε για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η ΝΔ μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.



Ο κ. Πάτσης άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η Αριστερά κ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ηττηθεί. Υπάρχει η κηδεμονία της Αριστεράς στη χώρα. Αντί να είναι υπόλογοι είναι κατήγοροι».



Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε «η περιφερειακή αρχή έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Είναι όμορφο συναίσθημα να αγωνίζεσαι για τον τόπο σου, ωστόσο έχουμε δρόμο μπροστά μας και προορισμό. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να επαναφέρουμε την υγιή πολιτική στο νησί».



Ο κ. Καρδιανός μίλησε για τη νίκη του κόμματος στις εκλογές, τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα τοπικά στελέχη έδωσαν δύσκολες μάχες για αυτό το αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι οι αγώνες δεν τελειώνουν. «Να είμαστε πάντα ενωμένοι και όχι στο παρασκήνιο… Το παρασκήνιο κάνει κακό. Οι μάχες έρχονται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρδιανός.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: