ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Eurovision 2020: Η Στεφανία με το «Supergirl» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ρότερνταμ

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Supergirl» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2020.

Η επιλογή του προσώπου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision κλείδωσε!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ανακοινώθηκε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 έως και τις 16 Μαΐου.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει γεννηθεί στην Ουτρέχτη και έχει ελληνική καταγωγή.

Στην Ολλανδία, μάλιστα, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νεολαίας, καθώς έχει συμμετάσχει ακόμα και σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 250.000 followers.

Το single της με τίτλο «Stupid Reasons» έχει ξεπεράσει τις 1,2 εκατ. προβολές στο YouTube. Το τελευταίο της κομμάτι λέγεται «Turn Around».

Επίσης, δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της Eurovision, καθώς εκπροσώπησε την Ολλανδία στον διαγωνισμό της Junior, τo 2016, ως μέλος του συγκροτήματος «Kisses», με το τραγούδι «Kisses & Dancin’» και κατετάγη στην όγδοη θέση.

Η ίδια φέρεται να συνεργάζεται με την Panik Records και συγκεκριμένα με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, που έχει έτοιμο ένα δυναμικό ποπ τραγούδι.

Ο συνθέτης είναι παλιός γνώριμος στη Eurovision και η τελευταία συμμετοχή του ήταν, στον διαγωνισμό του Τελ Αβίβ (2019), όταν συμμετείχε με τη Ρωσία και το τραγούδι του «Scream» ερμήνευσε ο Σεργκέι Λαζάρεφ, φτάνοντας μέχρι την τρίτη θέση του μεγάλου τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: