ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Γυναίκα δημοσίευσε αυτή τη selfie στο Instagram και έγινε πανικός! Ο λόγος; Δεν θα πιστεύετε αυτό που βλέπετε!

Όταν είδαμε τη selfie της κοπέλας στο Instagram πάθαμε πλάκα και με τα δεκάδες σχόλια, αλλά και με αυτό που είδαμε.

Μετά την 13χρονη που έστειλε selfie και τρόμαξε τους πάντες,...

γνωρίσαμε την Raylynn, η οποία έχει αποκτήσει μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο λογαριασμό της στα social media και έχει γίνει μια σταρ του Instagram.

Η φήμη της άρχισε να μεγαλώνει όταν αποφάσισε να διαδώσει θετική εικόνα για το σώμα της.

Οι γοφοί της έχουν περίμετρο 177 εκατοστά, αλλά αυτό δε την σταματάει να μοιραστεί δημόσια την ιδιαίτερη εμφάνισή της.”Παίρνω βάρος από τη μέση και κάτω”, δήλωσε η Raylynn σε συνέντευξή της στην εκπομπή The Doctors.

Η Raylynn πρόσθεσε ότι αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι κοινό στην οικογένειά της. Οι γυναίκες στην οικογένεια τείνουν να έχουν μικρή μέση και φαρδιά λεκάνη.Πολλοί κατηγορούν την Raylynn ότι επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της ή ότι έχει κάποια πάθηση. Ο Δρ. Andrew Ordon την εξέτασε και διέγνωσε ότι έχει λιποίδημα.

Το λιποίδημα αποτελεί νόσο του λιπώδους ιστού, αγνώστου ακόμη αιτιολογίας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανώμαλη κατανομή λιπώδους ιστού κυρίως στις γυναίκες. Οι περισσότεροι ασθενείς αντιμετωπίζουν το λιποίδημα με λιποαναρρόφηση, ωστόσο η Raylynn επιλέγει να αποδεχτεί το σώμα της.

“Δεν είναι ένα ψεγάδι που μπορώ να κρύψω…Δε μπορώ να το κρύψω. Πρέπει να το αποδεχτώ. Πρέπει απλά να βρεις την ομορφιά στο ψεγάδι σου”, αναφέρει η ίδια.

Ο Δρ. Travis Stork συμφώνησε με τη θετική αντιμετώπιση της Raylynn για τη μοναδική της εμφάνιση.

“Η Raylynn είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που αγαπάει τον εαυτό του και απολαμβάνει τη ζωή”, πρόσθεσε ο γιατρός.


Μοιάζει μια φυσιολογική selfie φωτογραφία ενός ζευγαριού! Παρατηρήστε την όμως καλύτερα και θα ανατριχιάσετε!

Αρχικά φαίνεται μια φυσιολογική selfie φωτογραφία δύο νεόνυμφων, αλλά όσο την κοιτάτε θα δείτε ότι κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό και τρομακτικό από πίσω!

Οι χρήστες του διαδικτύου έπαθαν πλάκα βλέποντας ένα ακέφαλο φάντασμα στο πίσω μέρος μιας φωτογραφίας από τον γάμο του ζευγαριού του «κουτιού παπουτσιών».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ιστορία πραγματικής αγάπης 14 χρόνων στα κοινωνικά δίκτυα – ανάμεσα σε έναν νεαρό Αμερικανό και μια Φιλιππινέζα.

Όταν ήταν μικρή, η Πίνα Τζοάνα Μαρτσάν λάμβανε χριστουγεννιάτικα πακέτα μέσα από τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Samaritan’s Purse.

Το Samaritan’s Purse είναι μια ευαγγελική χριστιανική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει βοήθεια σε λιγότερο τυχερούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Τα πακέτα που λάμβανε η Τζοάνα ήταν από ένα νεαρό αγόρι από το Idaho, τον Ταιρέλ Γούλφ. Ο Ταιρέλ της έστειλε ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο καλούδια και μια φωτογραφία του με στολή καουμπόη.

Τα δύο παιδιά δεν ήξεραν τότε ότι ήταν αδερφές ψυχές – και ότι ήταν γραφτό να παντρευτούν 14 χρόνια μετά.

Μεγαλώνοντας, βρέθηκαν μέσω Facebook και άναψε ανάμεσα τους η σπίθα της πραγματικής αγάπης.

Ωστόσο, την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου τράβηξε η φωτογραφία του γάμου τους. Δεν μπορεί κανείς να βρει το κεφάλι αυτής της γυναίκας στην φωτογραφία.

Πράγματι, όλα δείχνουν ότι μια ακέφαλη γυναίκα έκανε την εμφάνιση της στο πίσω μέρος της φωτογραφίας! Πολλοί σοκαρίστηκαν από αυτό που είδαν – ή μάλλον από αυτό που δεν είδαν.

Δείτε την τρομακτική φωτογραφία!

Μία εξήγηση είναι ότι το ακέφαλο φάντασμα είναι μια ξανθιά γυναίκα, καλεσμένη του ζευγαριού. Ο ήλιος έπεφτε πάνω στο ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα μαλλιά της και έκρυψε τα χαρακτηριστικά της.

Δίπλα της υπάρχει ένα ακόμη ακέφαλο φάντασμα που αποδεικνύει την θεωρία.

Με άλλα λόγια, πρόκειται απλά για μια οφθαλμαπάτη. Είτε είναι φάντασμα είτε όχι, το επίκεντρο αυτής της φωτογραφίας είναι η πραγματική αγάπη αυτού του ζευγαριού.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: