ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ *

Γράφει ο Τάσος Σεβαστιάδης

Η Κατερίνα ήταν πάντα ένα χαρούμενο και γελαστό κορίτσι. Σήμερα όμως είναι μία όμορφη γυναίκα και μία υπέροχη μάνα και σύζυγος.

Στη ζωή των νεότερων μου χρόνων σαν συνεργάτης μου ήταν...
μία πολύχρωμη πινελιά μέσα στην προσπάθειά μας να πλάσουμε έναν κόσμο καλύτερο και πιο δίκαιο.  Τότες δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτόν τον κόσμο που γίνεται όλο και πιο φρικτός εξαιτίας της συσσώρευσης του πλούτου σε όλο και λιγότερα χέρια.
Οι δρόμοι μας χώρισαν πριν πολλά πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή έμαθα ότι βρίσκεται στην Ελλάδα στο χωριό της και πήγα να τη δω. Χαρήκαμε και οι δύο. Η Κατερίνα σπούδασε, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, όμως δεν άλλαξε. Παρέμεινε εκείνος ο γελαστός και αληθινός άνθρωπος. Μόνο η σοφία των γνώσεων της, δίνει στο πρόσωπο της την ηρεμία του επιστημονικού της μεγαλείου.
Πέρασαν χρόνια… Πάντα όμως τους καλούς φίλους τους θυμάσαι. Τα νέα της προχθές τα ‘μαθα από τον Χρήστο τον αδερφό της. Η Κατερίνα μου είπε έγινε γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Κόστα Ρίκα. (Ξέχασα να σας πω ότι η Κατερίνα ζει με την οικογένειά της στην Κόστα Ρίκα).
Στις χώρες της Κεντρικής Αμερικής πρέσβη έχει η Ελλάδα μόνο στο Μεξικό,  ο οποίος μέσω των γενικών προξένων,  εκπροσωπεί τη χώρα μας σε όλη την Κεντρική Αμερική.  Μπράβο Κατερινάκι,  εύχομαι να υπηρετείς στη χώρα μας στην περιοχή της μεγάλης πατρίδας του Simon Bolivar που αρχίζει από τα βουνά του Βόρειου Μεξικού και φτάνει ως στην Τιέρα ντελ Φουέγκο των ακτών της Νοτίου Αμερικής.
Τέλος ακόμα εύχομαι, να μαθαίνουμε πάντα τα καλά νέα σου…

* Πρόκειται για την Κατερίνα Δημάδη από την Καλληράχη Γρεβενών αδερφή του Χρήστου και της Ρούλας Δημάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: