ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο μπάρμπα Γιάννης Κουκουτσέλας...

Έφυγε από την ζωή ο Μανώλης Γλέζος, το σύμβολο του πατριωτισμού στην χώρα μας και έψαξε, βρήκε και πήρε μαζί του έναν συναγωνιστή του για παρέα, ανεβαίνοντας στην ουράνια κατοικία τους.

Ο Δικός μας μπάρμπα Γιάννης...

Κουκουτσέλας δεν είχε την προβολή του Μανώλη, δεν του έλειπαν όμως τα πατριωτικά και αγωνιστικά του δρώμενα και δεν υπολείπονταν σε εντιμότητα, ήθος και προσφορά.

Είχαμε με τον μπαρμπα Γιάννη από το Μεγάλο Σειρήνι μια άριστη συνεργασία τόσο ως επαγγελματία εργολάβο οικοδομών όσο και ως Πρόεδρο της Κοινότητας Μεγάλου Σειρηνίου για 8 χρόνια. Γνώρισα έτσι έναν σπουδαίο άνθρωπο , με ηρεμία, έντονη κινητικότητα, καθάριο χαρακτήρα και χαρακτηριστική ταπεινότητα.

Ιδιαίτερα εργατικός, έντιμος και ακούραστος Πρόεδρος, στάθηκε με συνέπεια στα προβλήματα της Κοινότητας και των συγχωριανών του.

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά, τον ξεχώρισα σαν πρότυπο δημοσίου ανδρός, που θα μένει πάντα στην καρδιά μου, σαν ένας πολύτιμος φίλος και άνθρωπος που τόσο πολύ αγάπησε τον κόσμο και την ζωή, που δεν ήθελε να μας αφήσει παρά μόνον όταν έφθασε στα 100.

Στον Βασίλη, τον Γιώργο, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του εύχομαι να φθάσουν στα χρόνια του και να αισθάνονται περήφανοι για τον άνθρωπό τους.

Μετά τιμής και εκτίμησης,
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: