ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Τα πανάκριβα ψέματα τους και ο γελωτοποιός της εξουσίας

Οι ήρωες γιατροί όταν καταγγέλλουν πως δεν έχουν κατάλληλα υλικά, για να κάνουν τη δουλειά τους, συκοφαντούνται και λοιδορούνται (σημερινό δημοσίευμα του 902) από...
τα παράσιτα που κυβερνάνε.

Είναι τα ίδια γαλάζια καθάρματα, που υποκριτικά μας καλούσαν πριν μερικές μέρες, να βγούμε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε αυτούς που ήθελαν να διώξουν, για να πάρουν μπάτσους.

Θα ήμασταν Ισπανία είπε η κουτοπόνηρη αλεπού, -μπορεί να τον χαρακτηρίσεις και Ιερή αγελάδα- για να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική. Γιατί τότε να μην είμαστε και Βόρειο Κορέα, που δεν έχει καθόλου κρούσματα; Ή Κούβα που στέλνει γιατρούς παντού;

Τα κανάλια κάνουν προπαγάνδα που βαπτίζουν δημοσκοπήσεις. Γιατί δεν ρωτάνε “θέλετε μείωση μισθού”; “Απολύσεις”;
Όταν αντί για απαραίτητα στα Νοσοκομεία δίνουν εκατομμύρια στα κανάλια και στα λαμόγια. τότε τα όργια παραπληροφόρησης και μαζικής εξαπάτησης βαφτίζονται δημοσκοπήσεις.

Γιατί στα "βαφτίσια", είναι στο μόνο που τα καταφέρνουν καλά. Να σκεφτείτε ότι έναν διαχρονικό γελωτοποιό της εξουσίας τον βάφτισαν "δημοσιογράφο" και μάλιστα στο παρελθόν του πρόσφεραν υπουργικές καρέκλες.

Αναφερόμαστε στον Μανόλη Καψή και εδώ να κάνουμε μια παρένθεση για να γελάσουμε.
Την ανάλαφρη διάθεση μας μας την δημιουργήσουν κάποιες από τις εκατοντάδες απαντήσεις που έλαβε ο ... γελωτοποιός όταν επιχείρησε στο twitter του να καταφερθεί ενάντια στον αγωνιστή γιατρό Πάνο Παπανικολάου.











Και μετά το ... διάλειμμα επανερχόμαστε.

Ποιοι είναι πράγματι ευχαριστημένοι απ' την κατάσταση που επικρατεί;; Οι ιδιοκτήτες καναλιών, οι πλουτοκράτες και οι μπάτσοι. Άντε και κανένας κομπλεξικός ακροδεξιός ρουφιάνος, που αρκετές φορές μας παρουσιάζεται με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Ούτε το 10%. Στις δημοσκοπήσεις αυτό το ποσοστό γίνεται 80% και 90% γιατί “πολλά τα λεφτά Άρη”.

Όλοι βρίζουν το Μητσοτάκη. Όσοι θέλουν άδεια να πάνε super market να χρυσοπληρώσουν τρόφιμα και απολυμαντικά, αν βρουν.
Οι εργαζόμενοι που έχασαν τη δουλειά τους, οι εργαζόμενοι που ξεπατώνονται στη δουλειά ενώ παίρνουν λιγότερα, οι χαμηλοσυνταξιούχοι που θα δουν μειώσεις στα ψίχουλα που παίρνουν μαζί με τους δημοσίους υπαλλήλους.

Και στο μέλλον θα έχουμε νέο, χειρότερο Μνημόνιο. (όπως και να το βαφτίσουν) κάτι που το προαναγγέλλουν, όλες οι εφημερίδες.

 99 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 1613, παρά τις απαγορεύσεις. Και πιθανόν να είναι περισσότερα αφού δεν γίνονται τεστ.
92 στην εντατική, ενώ υπάρχουν αρκετοί στα σπίτια τους που χρειάζονται επειγόντως φάρμακα και δεν τα βρίσκουν.
Αλλά αυτοί δεν πιάνονται γιατί δεν υπάρχον καταγεγραμμένοι σε καμιά στατιστική αφού τα τεστ.που γίνονται είναι ελάχιστα.

Με τις σημερινές δηλώσεις Τσιόδρα επαναλήφθηκε το έργο. Επίσημα 59 νεκροί. Ανεπίσημα; Ποιος ξέρει. Χωρίς καν νεκροψίες λένε ότι θέλουν.

Πρώτα παρουσιάζουν συμπτώματα κι αν δεν είναι του θανατά δεν κάνουν εξετάσεις!
23 κρούσματα σε δομή προσφύγων, αλλά “υπήρχε εξαρχής σχέδιο”! 
Το ίδιο με αυτό των ναζί στη Γερμανία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου;
Πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης μετά ολοκαύτωμα;

Οι συνθήκες όπου στοιβάζονται μετανάστες και πρόσφυγες είναι άθλιες. Οι άνθρωποι κάποιες φορές δεν έχουν ούτε νερό. Και τους κόλλησαν οι Έλληνες.

 Ευρώ θέλαμε και Ευρωπαϊκή Ένωση. Και ΝΑΤΟ – ΗΠΑ. Γιατί είναι “προηγμένοι”. Τόσο που πεθαίνουν κατά χιλιάδες ενώ αλλά κράτη στην Ασία κατόρθωσαν να περιορίσουν την επιδημία. Που είναι η Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη; Δεν υπήρχε ποτέ για να υπάρχει τώρα.

Και εδώ να κάνουμε μια υπογράμμιση.
Τι άλλο παρά εκλεπτυσμένος ρατσισμός, είναι ο τρόπος στον οποίο έκανε αναφορά ο Τσιόδρας χτες για τα νέα κρούσματα του κωρονιϊού; Η Ριστώνα είναι ανεξάρτητο κρατίδιο; 
Δεν ανήκει στην Ελλάδα;

Παπάδες μη δίνετε άλλα στους φτωχούς, δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.
Ούτε τον πυρετό τους δεν δίνουν οι τράγοι. Ούτε του Αγγέλου τους νερό κι έτσι οι Άγγελοι πέθαναν από αφυδάτωση.
(Η "Ιερά Σύνοδος" τους, μετά την κατακραυγή που υπήρξε είπε ότι εκτός από αγιασμό και προσευχές, θα δώσει και τα ψίχουλα των 150.000 ευρώ, για την καταπολέμηση του κωρονοϊού αλλά και σ' αυτό αμφιβάλλουμε).

Ακόμα χειρότερα από τον ιό είναι τα ψέματα. Κατάφεραν να μας φυλακίσουν. Να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Πράγματι είναι σχέδιο. Σε κάθε θάνατο τα όρνεα χαίρονται, γιατί ο κόσμος φοβάται ακόμα περισσότερο. Αλλά θα τελειώσει κάποτε.

Όχι όταν βρεθούν φάρμακα που θα είναι για τους λίγους, αλλά όταν η οργή περάσει το φόβο, όταν η απελπισία μετατραπεί σε θυμό. 
Και τότε οι καταλληλότεροι δήμιοι οι δικτάτορες θα χωθούν έντρομοι στους υπονόμους για να γλυτώσουν.

Και που ξέρεις ... Μπορεί να μην αργήσει η εποχή που οι εργατικές μάζες θα βρεθούν στους δρόμους να χειροκροτούν χαρούμενες, όπως χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν όταν το ξεροκέφαλο της κάθε Αντουανέτας έπεφτε στο καλάθι μπροστά από τη γκιλοτίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: