ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Τρυπάει μια μπανάνα με μια καρφίτσα – Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άναυδοι!

Πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί μια καρφίτσα στο ξεφλούδισμα μιας μπανάνας; Απ’ ότι φαίνεται όχι απλά χρήσιμη, αλλά σωτήρια! Αυτό δεν είναι το πρώτο tip που σας δίνουμε με πρωταγωνιστή μια μπανάνα, δείτε εδώ ...


Ο άντρας στο παρακάτω βίντεο κάρφωσε μια βελόνα σε μια μπανάνα και τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά. Ξεκίνησε στο πάνω μέρος βάζοντας μια βελόνα μέσα στην μπανάνα και στην συνέχεια την κουνάει δεξιά αριστερά μέσα από την σάρκα της μπανάνας. Στην συνέχεια, πάει λίγα εκατοστά πιο κάτω και επαναλαμβάνει την διαδικασία μέχρι να φτάσει στο κάτω μέρος.

Και όταν ανοίγει την μπανάνα… Ολόκληρο το φρούτο είναι ήδη κομμένο σε φέτες! Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να φάτε εύκολα την μπανάνα αμέσως μόλις την ξεφλουδίσετε.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Τρίβει με τη φλούδα μιας μπανάνας τον πάτο από ένα σκουριασμένο μπρίκι – Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε!

Η μπανάνα είναι ένα φρούτο πολύ θρεπτικό γεμάτο βιταμίνες, κάλιο και χαρίζει άφθονη ενέργεια. Είναι πολλές όμως οι φορές που έχουμε παρατηρήσει πως εκτός από το πεπτικό μας σύστημα είναι ιδιαίτερα ευεργετική και σε πολλά άλλα θέματα υγείας και ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ πώς με μια μπανάνα και λίγο γάλα θα αποκτήσετε τέλειες και ανάλαφρες μπούκλες!

Σήμερα, το Athensmagazine.gr θα σου δείξει πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί η μπανάνα και σε οικιακά θέματα. Συγκεκριμένα, θα σου δείξουμε πώς να αποβάλεις τη σκουριά από ένα παλιό μεταλλικό αντικείμενο.

Τα παλιά μεταλλικά αντικείμενα όσο περνάει ο καιρός διαβρώνονται και εκτός από σκουριά αποκτούν και ένα περίεργο μαύρο χρώμα σαν να τα έχεις αφήσει πάνω στη φωτιά. Αυτά ακριβώς τα προβλήματα μπορείς να λύσεις με τη χρήση μιας και μόνο φλούδας μπανάνας. Το κάλιο που περιέχει η μπανάνα απορροφά και εξουδετερώνει τη σκουριά και τους λεκέδες από τα μεταλλικά αντικείμενα μέσα σε χρόνο… μηδέν! Μην αργείς,δοκίμασε το!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά στο βίντεο που ακολουθεί:
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: