ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

"Πόντος... Ο τόπος της καρδιάς μου" - Ένα νέο ντοκιμαντέρ (Video)

Μετά από αρκετή δουλειά, το ντοκιμαντέρ "Πόντος... Ο τόπος της καρδιάς μου", που ετοίμασε ο Θεόδωρος Αλεπίδης με τον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Σανιώτη, ολοκληρώθηκε.

Πρόκειται για μια δουλειά,...

η οποία αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους του, και μεταφέρεται στην οθόνη με την πολύτιμη βοήθεια, εμπειρία και τεχνογνωσία, του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Σανιώτη.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ευχαριστούν όλους τους συντελεστές, για την βοήθεια που πρόσφεραν αφιλοκερδώς για την υλοποίησή του και ειδικά τους: Γιάννη Γεωργιάδη για την αφήγηση, Γιάννη Καλογήρου, Μπάμπη Κεμανετζίδη και Χρήστο Χαλκιά για την μουσική... όπως επίσης και τους Παναγιώτη Φυτανίδη, Νικόλαο Ιωσηφίδη, Ιωάννης Χατζηκίδη, Δέσποινα Μηλιάδου-Μαυρίδου, Γιώργο Σιδηρόπουλο, Καλλιόπη Κουτουνίδου, Σοφία Παμπόρη, Λεύτερη Αβραμίδη, για την αφήγηση των ιστοριών και την παραχώρηση των φωτογραφικών αρχείων τους, καθώς και τον Σύλλογο Ποντίων Σαπών "Τα Κασσιτερα" για το φωτογραφικό υλικό. Επίσης τον Γιάννη Μαραγκάκη, τη Σοφία Ξανθοπούλου και το Σταύρο Μηλιάδη για τη συνεργασία.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης
Αφήγηση: Γιάννης Γεωργιάδης, Θεόδωρος Αλεπίδης
Επιμέλεια: Θεόδωρος Αλεπίδης
Επεξεργασία-Μοντάζ: Γιάννης Σανιώτης

Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Καλογήρου, Μπάμπης Κεμανετζίδης, Χρήστος Χαλκιάς

Επίγειες και εναέριες λήψεις: Θεόδωρος Αλεπίδης, Hasan Kamiloglu, Mert Sezer, Arif Terzi.

Αρχείο πρώτης γενιάς: Νικόλαος Μηλιάδης, Σταύρος Γαλετσίδης.
e-Pontos

Δεν υπάρχουν σχόλια: