ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

20.000 έφηβοι πήραν δίπλωμα οδήγησης χωρίς να έχουν δώσει εξετάσεις

Η πανδημία έχει δημιουργήσει τεράστια λίστα με αιτήσεις για δίπλωμα οδήγησης και στις ΗΠΑ βρήκαν ένα όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο να μειώσουν τον αριθμό.

Στις χώρες που υπάρχει ακόμα lockdown λόγω του κορονοϊού, έχουν νεκρώσει τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνονται και οι απαραίτητες εξετάσεις για να μπορέσει να πάρει κάποιος δίπλωμα οδήγησης... Οι ΗΠΑ δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτή, με την σχετικά λίστα στην Τζόρτζια να έχει φουλάρει με έφηβους που θέλουν να οδηγήσουν πλέον αυτοκίνητο.

Έτσι οι υπεύθυνοι της Πολιτείας κρίθηκαν να βρουν λύση και αυτή στην οποία κατέληξαν, μόνο συνηθισμένη δεν είναι. Και αυτό γιατί αποφάσισαν να δώσουν σε περίπου 20.000 νεαρούς δίπλωμα, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν εξετάσεις.

Συνολικά 19.483 πιτσιρικάδες επωφελήθηκαν από αυτό και η Willa Pevey ήταν μία από αυτούς. «Ήμουν αγχωμένοι για τις εξετάσεις οδήγησης. Ειδικά με το παρκάρισμα, για αυτό και είμαι χαρούμενη που δεν χρειάστηκε να υποβληθώ σε αυτή την διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά στο CNN.

Μάλιστα, η Τζόρτζια δεν θα είναι η μοναδική πολιτεία που έκανε κάτι τέτοιο, καθώς τέτοια απόφαση έχει ληφθεί και από το Ουινσόνσιν, καθώς ήδη έχει 16.000 αιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: