ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014-2020

ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 11: Επένδυση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση,

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 11.1: Επένδυση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση,

που ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)

με ΤΙΤΛΟ «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Δημιουργία και οργάνωση εκπαιδευτικών πάρκων»


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης καλεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για υποβολή πρότασης στον Άξονα  Προτεραιότητας 11«Επένδυση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση», στην Επενδυτική Προτεραιότητα 11.1 «Επένδυση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση»  του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014 - 2020.
Η παρούσα πρόσκληση αφορά την Ενδεικτική Δράση «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Δημιουργία και οργάνωση εκπαιδευτικών πάρκων» με δυνητικούς Δικαιούχους: το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα για την δημιουργία και οργάνωση εκπαιδευτικών πάρκων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.  Οι παρεμβάσεις θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών των ωφελούμενων φοιτητών.
Οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να συμβάλλουν στον Ειδικό Στόχο της Επενδυτικής Προτεραιότητας: «Δημιουργία σύγχρονων υποδομών Γ'θμιας Εκπαίδευσης και βελτίωση - ολοκλήρωση υποδομών Α'θμιας και Β'θμιας εκπαίδευσης».

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν προς ένταξη θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους. Η παρούσα πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση Πράξεων συνολικής συγχρηματοδοτούμενης Δημόσιας Δαπάνης 10.000.000 €.

Η υποβολή της πρότασης είναι δυνατή από 18/05/2020 μέχρι 31/08/2020 Η επιλογή της πρότασης θα γίνει με τη μεθοδολογία της άμεσης αξιολόγησης των προτάσεων.

Το Τεχνικό Δελτίο Πράξης (ΤΔΠ), αποτελεί την πρόταση του Δικαιούχου και συμπληρώνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική μορφή που διατίθεται στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ. Η υποβολή της πρότασης συνιστά και αίτηση χρηματοδότησης του δυνητικού δικαιούχου.
Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση των ΤΔΠ και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Παπαϊωάννου Ιωάννη, τηλ. 24613-50931, e-mail: gianpappa@mou.gr και στην κα. Ζαγορίτου Φώφη, τηλέφωνο: 24613-50933, e-mail: fofizago@mou.gr .
Πληροφορίες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, το Σύστημα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων, τους Κανόνες Επιλεξιμότητας των δαπανών των Πράξεων, κ.λ.π., βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ (www.pepdym.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: