ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

5 τροφές που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα

Τροφές που θα βοηθήσουν σίγουρα το μάκρος των μαλλιών σου!

Πολλές φορές κάνουμε απότομες αλλαγές στα μαλλιά μας θέλοντας να δούμε κάτι νέο στον καθρέφτη, αλλά λίαν συντόμως θέλουμε να...

επιστρέψουμε πίσω στα καθιερωμένα. Μία πολύ συνηθισμένη αλλαγή που κάνουμε είναι να κόβουμε τα μαλλιά μας κοντά.

Εκτός αυτού πολλές φορές τυχαίνει απλώς να θέλουμε πιο μακριά μαλλιά. Και μπορεί η υπομονή να είναι αρετή, αλλά μερικές φορές βοηθάει αρκετά και η διατροφή. Και οι παρακάτω τροφές σίγουρα θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα.


Ας τις δούμε!

  1. Τα αυγά θα βοηθήσουν σίγουρα το μάκρος των μαλλιών σου, καθώς είναι πλούσια σε βιοτίνη και πρωτεΐνες, που βοηθάνε τα μαλλιά να μακρύνουν.
  2. Το σπανάκι έχει σίδηρο, Βιταμίνη Α και C και προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση στο κεφάλι προκειμένου να μακρύνουν οι τρίχες των μαλλιών σου.
  3. Ο σολομός περιέχει πρωτεΐνη και λιπαρά ωμέγα 3, τα οποία μειώνουν την τριχόπτωση.
  4. Τα αβοκάντο βοηθούν μέσω των βιταμινών τους στο μάκρος των μαλλιών. Επιπλέον, τα «νέα» μαλλιά που θα έχεις θα είναι πιο υγιή, καθώς τα αβοκάντο έχουν Βιταμίνη C και Ε που βοηθάνε στην ανάπτυξη της υγιούς τριχοφυΐας.
  5. Τα καρότα είναι πλούσια σε καροτίνη, όπως αποκαλύπτει και το όνομά τους, η οποία επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών της κεφαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: