ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

9 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τους τοίχους στο μπαλκόνι σας και να το ανανεώσετε με τον πιο όμορφο τρόπο

Διακόσμηση τοίχου βεράντας: Αναζητάτε τρόπο ή τρόπους για να διακοσμήσετε τους τοίχους από τη βεράντα σας; Το βέβαιο είναι πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Επιπλέον, θα πρέπει να...
το κάνετε με τον σωστό τρόπο, ώστε να πετύχετε ένα σωστό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να πάρετε ιδέες από τους ειδικούς. 

Αναλυτικότερα:

Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν εννέα υπέροχα παραδείγματα διακόσμησης

– Βάλε φυτά στους τοίχους αντί στις απλές γλάστρες δαπέδου: Μια ωραία ιδέα είναι να κρεμάσεις τα φυτά και τα λουλούδια σου στους τοίχους αντί να τα βάλεις στις κλασσικές γλάστρες δαπέδου. Έτσι θα έχεις εξοικονομήσει χώρο και ταυτόχρονα θα έχεις όμορφα διακοσμημένους τοίχους γεμάτους χρώμα και ζωντάνια!

– Τύλιξε με bamboo έναν τοίχο στη βεράντα σου: Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να τυλίξεις έναν τοίχο στο μπαλκόνι σου με bamboo ή και με καλαμωτή. Έτσι η βεράντα σου θα αποκτήσει αυτόματα περισσότερο ενδιαφέρον και δε θα χρειαστούν πολλά πολλά στην υπόλοιπη διακόσμηση. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις ένα πιο boho μπαλκόνι, το οποίο θα είναι τέλειο με ψάθινα και ξύλινα έπιπλα!
– Επίλεξε ένα πρακτικό πτυσσόμενο τραπεζάκι που στηρίζεται στον τοίχο: Μια καταπληκτική ιδέα για μικρά μπαλκόνια είναι το τραπεζάκι τοίχου. Είναι πολύ πρακτικό, σου σώζει πολύ χώρο και θα σε βολέψει όσο δε φαντάζεσαι. Στόλισε το και με όμορφα διακοσμητικά, κεράκια, λουλούδια ή ο,τι άλλο σου αρέσει και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!
Επιπλέον, υπέροχα παραδείγματα διακόσμησης

– Πρωτότυπες ιδέες για τα λουλούδια και τα φυτά σου στους τοίχους του μπαλκονιού σου: Μπορείς να κάνεις τη βεράντα σου μοναδική με πρωτότυπες κατασκευές. Μπορείς να βρεις πρωτότυπες γλάστρες και διακοσμητικά εξωτερικού χώρου ή να τα δημιουργήσεις από παλιά αντικείμενα όπως πχ. παλιές ρόδες ποδηλάτου. Με τον τρόπο αυτό το μπαλκόνι σου θα γίνει λίγο πιο vintage και παιχνιδιάρικο!
– Diy κατασκευές με παλέτες για τους τοίχους της βεράντας σου: Αν σου αρέσουν οι DIY κατασκευές, τότε οι παλέτες θα σου φανούν τέλεια πρόταση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια παλιά παλέτα όπως είναι για να βάλεις τα λουλούδια, τα φυτά ή και τα διακοσμητικά σου. Αν σου αρέσουν οι χειροτεχνίες, μπορείς να βάψεις την παλέτα ή να της δώσεις μια άλλη μορφή!
– Εξοικονόμησε χώρο στη βεράντα σου με κρεμάστρες και πιαστράκια στους τοίχους: Οι πρακτικές λύσεις για το σπίτι είναι και οι καλύτερες. Για τη βεράντα σου, συνδύασε λειτουργικότητα και στυλ με όμορφες κρεμάστρες και πιαστράκια ώστε να κρεμάς διάφορα αντικείμενα. Από έπιπλα όπως καρέκλες και παιδικά παιχνίδια έως διακοσμητικά όπως φαναράκια!
Τα υπόλοιπα υπέροχα παραδείγματα διακόσμησης

– Τοποθέτησε πλέγμα στους τοίχους της βεράντας σου και κρέμασε ότι θες: Το πλέγμα τοίχου είναι εξαιρετική λύση για το μπαλκόνι σου. Είναι πρακτικό καθώς μπορείς να κρεμάς πράγματα αλλά και όμορφο καθώς μπορεί να καλύψει έναν ολόκληρο τοίχο σου, κάνοντας τον πιο ενδιαφέρων. Στο πλέγμα μπορείς επίσης να βάλεις γλάστρες, αναρριχώμενα φυτά, φωτάκια ή και διακοσμητικά!
– Δημιούργησε όμορφο φωτισμό τοίχου στης βεράντα σου: Βάλε φωτάκια και λάμπες στο μπαλκόνι σου για υπέροχη ατμόσφαιρα το βράδυ. Κρέμασε λαμπάκια στον τοίχο ή στερέωσε τα σε κάποιο πλέγμα ή παλέτα. Εναλλακτικά, μπορείς να διαλέξεις όμορφες λάμπες τοίχου ή να βάλεις και κρυφό φωτισμό!
– Diy κατασκευές και διακοσμητικά για τους τοίχους σου: Αν είσαι δημιουργική, μπορείς να κάνεις θαύματα όσον αφορά τη διακόσμηση της βεράντας σου, αλλά και ολόκληρου του σπιτιού σου. Μπορείς να δημιουργήσεις diy ράφια, διακοσμητικά με ξύλα ή δικούς σου πίνακες ζωγραφικής και κατασκευές. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις και το στυλ της βεράντας σου ακριβώς στα δικά σου μέτρα!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: