ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Καφέ της Χαράς: Νεκρό νεαρό παλικάρι – Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή

Απίστευτη τραγωδία χτύπησε αγαπημένο πρωταγωνιστή του Καφέ της Χαράς, λίγο πριν η αγαπημένη σειρά επιστρέψει στις οθόνες μας!

Ο λόγος γίνεται για τον...

Δημήτρη Τσαλάκα, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον κολλητό του, την ίδια ώρα που και ο ίδιος βίωσε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Ο ηθοποιός που τότε γνωρίσαμε ως “Μπίλυ”, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από την προσωπική του ζωή.

Μέσω της τελευταίας ανάρτησης που έκανε αποκάλυψε πως βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο κολλητός του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες με τον φίλο του και κομμωτή, Μιχάλη Χρυσικό και συγκίνησε με τα όσα έγραψε στη λεζάντα.

“Μέχρι το 2008 δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και για κανέναν την λέξη κολλητός μέχρι που μπήκες στην ζωή μου εκείνο το καλοκαίρι…καλό ταξίδι Μιχαλάκη μου κανε τα όλα πουτ@@α εκεί πέρα πάνω και όταν ξανά ανταμωθουμε μου χρωστάς έναν καφέ που δεν ήπιαμε ποτέ γαμωτο!!!!Σαγαπω”!
Επιστροφή βόμβα στο “Καφέ της Χαράς”: Εμφανίστηκε για λίγα επεισόδια πριν χρόνια όμως τώρα επιστρέφει για τα καλά

Τι και αν «Το Καφέ της Χαράς» έχει σταματήσει τα γυρίσματα, όπως όλες οι ελληνικές σειρές, λόγω κορωνοϊού τα spoilers δεν λείπουν αφού ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν γράφουν τα καινούργια επεισόδια. Ποιος είναι ο ηθοποιός ο οποίος επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι και ποιος αυτός που θα… πεθάνει;

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού “TV O’ CLOCK”, το συγγραφικό δίδυμο βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του φετινού κύκλου, που αποτελείται από 22 επεισόδια και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μέσα σε αυτές βέβαια, περιλαμβάνονται και κάποιες έκτακτες εμφανίσεις ηθοποιών που θα συζητηθούν. Μια από αυτές είναι της Κερασίας Σαμαρά, η οποία στον προηγούμενο κύκλο της σειράς είχε υποδυθεί την «Πενέλοπε Μαρκάτος», την πρώην σύζυγο του «Περίανδρου Πώποτα» και μητέρα του «Μανωλάκη». Η ηθοποιός θα επιστρέψει και θα συμμετέχει σε κάποια από τα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: