ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΛΕΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τα δύο αθλητικά σωματεία βόλει των Γρεβενών, ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, με ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση, ανακοινώνουμε στις/ους αθλητές/ες, στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας,...
στους γονείς και συμπαραστάτες μας ότι ενωνόμαστε σε ένα Σύλλογο.

Ενώνουμε το δυναμικό και τους στόχους μας για την ανάδειξη του γρεβενιώτικου βόλει και κατ επέκταση του αθλητισμού στον τόπο μας.



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ


Τα δύο αθλητικά σωματεία βόλεϊ των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ενώνουμε το δυναμικό μας και τους στόχους μας για την ανάδειξη του Γρεβενιώτικου βόλεϊ και κατ’ επέκταση του αθλητισμού στον τόπο μας.
Οι αθλήτριες – αθλητές αλλά και τα μέλη του ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ παραμένουν ενεργά και στο νέο αθλητικό σωματείο που προκύπτει από την συνένωση.
Ενημερώνουμε τις αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές, ότι στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τα Ειδικά Πρωτόκολλα που εγκρίθηκαν από την Υγειονομική Επιτροπή για τα αθλήματα του volley, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων.
Θα υπάρξει άμεσα ενημέρωση όλων των αθλητριών και αθλητών για την ακριβή ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων.
Εκ της Διοίκησης

Ρούλα Βαρσάμη
Από τη θέση της Προέδρου του Α.Σ. ΑΣΤΈΡΑ ΓΡΕΒΕΝΏΝ αρχικά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες/ους αθλήτριες/ές μας για την πολύ όμορφη αθλητική Χρονιά που μου χάρισαν!!! Πραγματικά βίωσα καταστάσεις , ένιωσα συναισθήματα , γνώρισα προσωπικότητες, που με έκαναν σοφότερη κ γέμισαν τη καρδιά μου!!
Έπειτα θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση που είχα στο πλευρό μου για την άριστη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί κ στο νέο σχήμα που προκύπτει από τη συνενωση, το προπονητικό μας σχήμα για την αρτιότητα του κ την αποτελεσματικότητά του!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τους χορηγούς κ τους υποστηρικτές μας που είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν το αθλητισμό κ τα παιδιά μας!!!
Ευχαριστώ επίσης όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα βλαστάρια τους, κ το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που μας εμψυχώνει σε κάθε βήμα μας!!!
Υπηρετούμε τον αθλητισμό, προάγουμε τον πολιτισμό, καλλιεργούμε ιδεώδη στα παιδιά μας κ θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί με όλες μας τις δυνάμεις!!!

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: