ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ντροπή-Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη δίνει συμβουλές για φόλες σε σκυλιά

Αν δεν είναι τρολιά είναι χυδαίο. Είναι προκλητικό και ποινικώς κολάσιμο. Διότι μπορεί αυτόν τον καιρό να διανύουμε μια δύσκολη εποχή λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, οι άνθρωποι όμως...
που μισούν τα ζώα συνεχίζουν να ασχολούνται με το πώς θα τα εξοντώσουν. Και το πιο τραγικό από όλα είναι ότι δίνουν και συμβουλές μέσω του προφίλ τους στο Facebook για τον τρόπο. Κάτι τέτοιο συνέβη και με το ζευγάρι Θέμη και Ελένη Ιωαννίδη, από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μέσω της σελίδας τους στο Facebook παροτρύνουν τον κόσμο να σκοτώσει με δηλητήριο-συγκεκριμένα ένα ανθρώπινο διουρητικό φάρμακο που μπορεί να γίνει δηλητήριο- τα αδέσποτα.

Οι χρήστες του διαδικτύου βλέποντας την απαράδεκτη και εγκληματική ανάρτηση απευθύνθηκαν στη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος καθώς κάτι τέτοιο είναι, ως γνωστόν, παράνομο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “κύριος αυτός” δείχνει την “αγάπη ” του στα ζώα. Σε ανάρτησή του πέρυσι τέτοια εποχή αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όπου κάποιος σκότωσε ένα σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ, ειρωνευόμενος τους φιλόζωους που αντέδρασαν και λέγοντας ότι το ζώο σκοτώθηκε για… προφανείς λόγους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: