ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

«Ερωτεύτηκα την ίδια γυναίκα με τον άντρα μου»

«Είμαστε απλά τρεις άνθρωποι που ερωτεύτηκαν»
Μια ευτυχισμένη 7μελής οικογένεια δημιουργήθηκε από την ένωση ενός αντρόγυνου με δύο παιδιά με μια μητέρα δυο παιδιών, που γνώρισαν στο γυμναστήριο.



Οι 32χρονη Μαίρη και ο 34χρονος Λέο Μπαρίλας ερωτεύτηκαν από παιδιά, σε ηλικία 13 χρονών, και παντρεύτηκαν όταν έκλεισαν τα 17.

Ο Λέο υπηρέτησε στους πεζοναύτες, οπότε γύρισε όλο τον κόσμο με την οικογένειά του, αλλά τελικά εγκαταστάθηκε με τη γυναίκα του στη γενέτειρά τους Ουάσιγκτον το 2010, όπου ακόμη ζουν με τα δυο τους παιδιά, τον 10χρονο Κάρσον και την 4χρονη Πέιτζ.

Για να βγάζουν τα προς το ζην αφού ο Λέο παραιτήθηκε από τις Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις, άνοιξαν μαζί ένα CrossFit γυμναστήριο όπου γνωρίστηκαν με την όμορφη 29χρονη Κίμπερλι Σλάγκλι, το 2016.

Στην αρχή, η Κίμπερλι με την Μαίρη έγιναν πολύ καλές φίλες, ώσπου δεν άργησαν να βγαίνουν και οι τρεις, μαζί με τον Λέο.

«Δεν ήμαστε τpίο από πάντα. Η Κιμ ήταν φίλη και η Μαίρη κι εγώ είμαστε παντρεμένοι», εξομολογήθηκε ο Λέο, στη βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Η Κιμ ήταν μέλος στο γυμναστήριο CrossFit που είχαμε. Και η φιλία που είχαμε και οι τρεις, γρήγορα, μετατράπηκε σε έλξη», συνεχίζει ο Λέο.

«Η ρομαντική μας σχέση ξεκίνησε το 2016. Και κάποια στιγμή εκείνη τη χρονιά ερωτευτήκαμε, πιθανό σε διαφορετικές στιγμές και για διαφορετικούς λόγους. Και αποφασίσαμε ότι οι τρεις μας μαζί είχαμε πολύ καλά vibes», λέει ο Λέο.

«Το να αγαπάς πολλούς ταυτόχρονα σημαίνει να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής με αυτό που είσαι. Αγαπάμε περισσότερο από ένα άτομο και το έχουμε αποδεχτεί, παρά το γεγονός ότι είναι πέρα από τις κοινωνικές νόρμες».

Η Κίμπερλι έχει ήδη δύο παιδιά από μια προηγούμενη σχέση, τον Κίγκαν, 11 ετών, και την Κίμπερ, 7 ετών, και όλοι μαζί μετακόμισαν στο σπίτι της Μαίρη, του Λεό και των δυο τους παιδιών.

«Αντί να έχουν δυο ενήλικες μια οικογένεια, εμείς είμαστε τρεις. Και ζούμε όλοι μαζί με τα τέσσερα παιδιά μας», τονίζει ο Λέο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τpίο έχει φτιάξει ένα κοινό λογαριασμό στο Facebook, όπου αναρτούν τις προσωπικές τους στιγμές ευτυχίας. «Είμαστε απλά τρεις άνθρωποι που εpωτεύτηκαν», αναφέρουν στο ινσταγκραμικό τους προφίλ.

A post shared by Mary-Leo-Kim (@pnwtriad16) on 

A post shared by Mary-Leo-Kim (@pnwtriad16) on Sep 14, 2019 at 2:25pm PDT

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: