ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Χαμός με γνωστή ηθοποιό – Η «επίθεση» που δέχτηκε για την μάσκα προστασίας που φόρεσε!

Έξαλλη έγινε η διάσημη ηθοποιός με την «επίθεση» που δέχτηκε από τους haters της για τη μάσκα προστασίας που επέλεξε να φορέσει.

Ποια είναι;...
Είναι η Alyssa Milano

Η διάσημη ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Οι μάγισσες» (Charmed) ήταν εξ’ αρχής ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα της προστασίας κατά του κορωνοϊού.
Η ίδια μάλιστα, θέλοντας να υπενθυμίσει την αξία της χρήσης μάσκα για την προστασία από την πανδημία, ανέβασε στο twitter μια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, όπου όλοι φορούσαν διαφορετικές μάσκες προσώπου.

Ωστόσο, η δική της πλεκτή μάσκα ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων και τρολαρίσματα. Η πλεκτή μάσκα της, η οποία είναι διάτρητη σχολιάστηκε αρνητικά, με πολλούς να αναφέρουν πώς μια τέτοιου είδους μάσκα όχι μόνο δεν σε κρατά υγιή, αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Η 47χρονη σταρ έχοντας δεχτεί αυτήν την επίθεση, απάντησε στους haters, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορεί αυτή η μάσκα να είναι πλεκτή, όμως από την εσωτερική πλευρά της υπάρχει φίλτρο, το οποίο την προστατεύει απόλυτα από τον κορωνοϊό.

t-life

Δεν υπάρχουν σχόλια: