ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Έφυγαν από τη ζωή άδικα και πρόωρα δύο κυρίες της τοπικής μας κοινωνίας

Έφυγαν από τη ζωή άδικα και πρόωρα δύο κυρίες της τοπικής μας κοινωνίας η κ. Λουϊζα Κολιοπούλου Μαγιάννη στα 55 της χρόνια, Διευθύνουσα Νοσηλεύτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών και σύζυγος του κ. Μαγιάννη Κώστα Διευθυντή της...
Παθολογικής Κλινικής και η κ. Ευγενία Γούλια στα 41 της χρόνια, Κοινωνική Λειτουργός στο Δικαστικό Μέγαρο της Κοζάνης, κόρη του αγαπημένου μας καθηγητή κ. Γιάννη Γούλια και αδερφή της ψυχολόγου κ. Γούλια Παναγιώτας.


    Έφυγαν από σπάνιες ασθένειες αφήνοντας πίσω τους πολύ πόνο τόσο στις οικογένειες τους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα όσο και σε όλη την τοπική μας κοινωνία που είδε να χάνονται και να φεύγουν από κοντά μας δύο πολύτιμα στελέχη από την μεγάλη μας  Γρεβενιώτικη οικογένεια.
Είναι οι στιγμές που μια υγιής κοινωνία με ευαισθησία, αλληλεγγύη και ανθρώπινη συνοχή, ενεργοποιεί εκείνες τις αντιδράσεις που κοσμούν τον ανώτερο ανθρώπινο χαρακτήρα που αγκαλιάζει σαν δικό του πρόβλημα και ενστερνίζεται σαν δικό του πόνο τα δύο αυτά κοινωνικά δράματα.

    Η κοινωνία μας δεν βρέθηκε κοντά τους στην ώρα του αποχωρισμού λόγω των ειδικών συνθηκών, αλλά η συγκίνηση που προκάλεσε η απώλεια των δύο αυτών νέων ανθρώπων απλώθηκε και άγγιξε κάθε Γρεβενιώτικη καρδιά.
    Είναι οι στιγμές που μια κοινωνία βαθμολογείται για την ποιότητα του τοπικού της πολιτισμού όταν έχει πετύχει να την κοσμούν αυτά τα ανώτερα αντανακλαστικά για την κάθε μορφής στήριξη των δύο οικογενειών των συμπατριωτών μας που δοκιμάζονται σκληρά από τα αναπάντεχα και οδυνηρά αυτά γεγονότα.

   Ευχόμαστε όλοι μας ο πανδαμάτωρ χρόνος να απαλύνει τον πόνο των συγγενών των δύο αυτών κυριών  και η ζωή να φέρει νέα δεδομένα χαράς στις οικογένειες τους.

Με αγάπη και τιμή,
Κυριάκος Ταταρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: