ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Eurovision 2020: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον διαφορετικό τελικό του μουσικού διαγωνισμού

Δες την εμφάνιση της συμμετοχής της Ελλάδας σε αυτόν τον διαφορετικό τελικό της Eurovision 2020.

Ο τελικός της Eurovision 2020 είναι πολύ διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει. Ουσιαστικά ήταν...

ένα δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που αντικατέστησε τον Μεγάλο Τελικό μετά τη ματαίωσή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο θεσμός της Eurovision ακυρώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Ωστόσο, την ώρα που θα διεξαγόταν και θα μεταδιδόταν σε όλη την Ευρώπη ο τελικός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, είδαμε έναν διαφορετικό τελικό. Ο τελικός αυτός δεν είχε νικητές και χαμένους, αλλά ανθρώπους της μουσικής που έδειξαν ενότητα και χάρισαν χαρά. Κάτι που όλοι θέλουμε τις ημέρες αυτές!

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι SUPERG!RL. Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision 2020 στην Ολλανδία. Ωστόσο, ήταν το ίδιο λαμπερή και στο διαφορετικό αυτό σόου. Τη μουσική του «SUPERG!RL» συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade.

Στον διαφορετικό αυτό τελικό της Eurovision ακούσαμε για λίγο το τραγούδι και μετά είδαμε τη Στεφανία Λυμπερακάκη να στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Μπορείς να την παρακολουθήσεις στο 1:10:30.

Δες το σχετικό βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: