ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

MasterChef: Απίθανο! Δε θα πιστέψετε τι βρήκε στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Σωτήρης Κοντιζάς

Κι όμως κάτι απίθανο συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef.
 Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε τι ήταν αυτό που βρήκε στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Σωτήρης...
Κοντιζάς, δε θα το πιστεύετε. Άφησε άφωνους τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλαβε σήμερα το ρόλο του διαγωνιζόμενου και μαγείρεψε μαζί με τους δύο παίκτες από την ομάδα του, στη δεύτερη μέρα του Silver Award.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε να μαγειρεύει έγινε κανονικός χαμός στον εξώστη. Ο κριτής δεν πτοήθηκε και συνέχισε να μαγειρεύει ακούγοντας το πανηγύρι που είχε στηθεί από κριτές και παίκτες.

Νωρίτερα ωστόσο σημειώθηκε και ένα εξαιρετικά αμήχανο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μαρία. Δείτε εδώ την αποστομωτική ατάκα που της είπε!
Αυτό βρήκε στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Σωτήρης Κοντιζάς

Με το που τελείωσε η διαδικασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφερε το πιάτο του στον Νίκο Θωμά προκειμένου να το δοκιμάσει. Ο σεφ το βρήκε νοστιμότατο, ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε επίσης να δοκιμάσει και να δει αν όντως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει κάνει καλή προσπάθεια.

Μόλις δοκίμασε το πιάτο, το οποίο περιείχε ψάρι, ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε την… τέχνη του και εννοείται πως βρήκε κόκαλο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “τρελάθηκε” μόλις το είδε και αμέσως του το πήρε από το χέρι και το έφαγε. Όλοι στο πλατό ξεκίνησαν να φωνάζουν ενώ παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχει σωτηρία ούτε για τον γνωστό σεφ αφού κανείς δεν γλιτώνει από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Το “γλέντι” που έγινε ενώ μαγείρευε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απλά επικές, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα να σημειώνει πως η μερίδα που θα βγάλει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι μικρή, όπως αυτές που σερβίρει και στο εστιατόριό του, ενώ σε κάθε του κίνηση, παίκτες και κριτές πανηγύριζαν.

Ο αγαπημένος κριτής φαίνεται πως έπαιρνε θάρρος από όλα όσα άκουγε και ενώ μαγείρευε ανενόχλητος το πιάτο του, έκανε σχόλια και στους δύο παίκτες από την ομάδα του, ζήτώντας μάλιστα στον Μπέλλο να κάνει πιο αργά για να μην τελειώσει πριν από αυτόν.

Μάλιστα, κατάφερε να τελειώσει πολύ νωρίς το πιάτο του και του έμεινε μόνο το στήσιμο, ενώ καθυστερούσε επίτηδες, για να τελειώσει μαζί με τους δύο διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δεν του έδιναν μεγάλη σημασία και είχαν αφοσιωθεί στο πιάτο τους.

Δείτε το βίντεο:

Υouweekly.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: