ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Συνέχεια στην κόντρα Πάτση- Κασαπίδη για το μεταναστευτικό - video

- Ο Βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ εγκάλεσε τον Περιφερειάρχη για αδιαφορία στο θέμα του μεταναστευτικού
«Για την Κοζάνη ανακοινώσεις και μηνύσεις για τα Γρεβενά τσάι και συμπάθεια»



Χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά «ψεύτη» το Γιώργο Κασαπίδη και λέγοντας πως δεν έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα των Γρεβενών, συνέχισε τα πυρά του προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ο Βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης.

Μιλώντας χθες στο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL ο κ. Πάτσης υποστήριξε πως ο Γιώργος Κασαπίδης, ασχολείται μόνο με την Κοζάνη και όχι με τα Γρεβενά, τονίζοντας πως για την έλευση 63 μεταναστών στην Αιανή εξερράγη ενώ για 800 επιπλέον στα Γρεβενά, από την αρχή της θητείας του έκανε δηλώσεις «συμπάθειας με τσάι».

*Η τοποθέτηση Πάτση για το μεταναστευτικό και για τον Περιφερειάρχη από το 13.41 έως 25.38 του video

Παράλληλα σημείωσε πως ο Περιφερειάρχης δεν έχει καλέσει ποτέ ούτε τον ίδιο, ούτε τους υπόλοιπους Βουλευτές της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα ενώ με νόημα είπε πως ο ίδιος δεν είναι 17 χρόνια Βουλευτής και δε συμμετέχει σε «λαϊκισμούς και παιχνίδια».

Ο Βουλευτής της ΝΔ στην Π.Ε. Γρεβενών, επανέλαβε τη θέση του πως κάποιοι ξενοδόχοι του ορεινού όγκου με την επιλογή φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών έχουν οδηγήσει την περιοχή σε μηδενική τουριστική κίνηση, ενώ για άλλη μία υποστήριξε πως είναι υπέρ μιας κλειστής δομής φιλοξενίας με όρους και προϋποθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: