ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Θα πάθετε πλάκα! Το βίντεο του πατριού της Ελένης Μενεγάκη που έριξε το Youtube

Κι όμως, ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό του στο Youtube ένα βίντεο που τραγουδά και με το που το ακούσαμε πάθαμε πλάκα!
Έχει συγκλονιστική φωνή.

Το 2013 ο Στέλιος Μισόκαλος χρησιμοποιούσε αρκετά το internet και συγκεκριμένα το Youtube αφού στο κανάλι του έχουν αναρτηθεί αρκετά βιντεάκια στα οποία ερμηνεύει διάφορα τραγούδια και έχουμε να πούμε πως η χροιά του είναι ανατριχιαστική!

Στο παρακάτω βίντεο ερμηνεύει, παίζοντας κιθάρα, το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού “Αναθεμά σε” και πρέπει οπωσδήποτε να πατήσετε το play. Το συγκεκριμένο βίντεο, μάλιστα, δημοσιεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων την συγκεκριμένη χρονιά. Όπως φαίνεται όλη οι οικογένεια έχει ταλέντο σε κάτι!


Δείτε το βίντεο του Στέλιου Μισόκαλου στο Youtube



Να υπενθυμίσουμε πως ο Στέλιος Μισόκαλος αυτή την περίοδο συντροφεύει την μητέρα της Ελένης Μενεγάκη Ζέτα, στην κατοικία που έχουν στην Κάρυστο – δείτε φωτογραφίες – αφού η παρουσιάστρια για λόγους ασφαλείας εν μέσω κορωνοϊού τους είπε πως καλύτερο θα ήταν να μετακομίσουν εκεί που είναι λίγο πιο απόμερα.

Η Ελένη έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως τις λείπουν και οι δυο πάρα πολύ και περισσότερο η μητέρα της που συνήθιζε να την βλέπει κάθε μέρα αφού πήγαινε στο σπίτι να την βοηθήσει με ότι χρειαζόταν αλλά και για να δει τα εγγόνια της.

Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, τον πατριό της και τον γιο της, 15 χρόνια πριν

Η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη έχει την ονομαστική της εορτή πριν από λίγες ημέρες και η διάσημη κόρη της ευχήθηκε μέσα από μια φωτογραφία στο instagram.

H συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε 15 χρόνια πριν και σε αυτή φαίνεται η ίδια μαζί με τον γιο της Άγγελο, τη μητέρα της, Ζέτα και τον πατριό της, Στέλιο Μισόκαλο. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, η φωτογραφία βρίσκεται σε κορνίζα μέσα στο σπίτι της Μενεγάκη.

Εγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια:




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: