Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

Το παράσημο του Σταυρού Αξίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών στον Ιωάννη-Κωνσταντίνο Τσακιρίδη

Νέα σημαντική τιμητική διάκριση και αναγνώριση για την κοινωνική δραστηριότητα που κατά καιρούς αναπτύσσει, έλαβε ο καστοριανός μουσικολόγος Ιωάννη-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης, πρώην Αρχιμουσικός της...
Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών, η οποία του απένειμε το παράσημο του Σταυρού Αξίας
Η απονομή πραγματοποιήθηκε της διάκρισης απονεμήθηκε άτυπα εξ αποστάσεως λόγω των γεγονότων της πανδημίας του Κορωναιού, πέραν του μεταλλίου περιλαμβάνει και την σχετική περγαμηνή βάσει της εγκριτικής πράξης που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 2020 με κωδικό αριθμό νο. 70, με την επίσημη υπογραφή της από τον πρόεδρο της ΕΕΑ κ. Giulio Festa, διευθυντή της Αεροπορικής Σχολής και ενεργό υπολοχαγό τον ιταλικών ένοπλων δυνάμεων.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών το χρονικό διάστημα εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωναϊού Covid-19, πραγματοποίησε εθελοντικές δράσεις υποστήριξης με την χορήγηση ιατροφαρμακευτικού υλικού σε νοσοκομειακές δομές χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και συμβουλευτικού χαρακτήρα σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού διαχείρισης της κρίσης, τις οποίες και υποστήριξε ο κ. Τσακιρίδης συνεισφέροντας ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών κ. Giulio FestΗ Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών, εδρεύει στην Σλοβακία με παραρτήματα σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέχοντας ολοκληρωμένη στρατιωτική εκπαίδευση αεροπορικών πτώσεων με αλεξίπτωτο σε εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς. Έχει την επίσημη αναγνώριση του ΝΑΤΟ με cage code AN876, στο οποίο ανά περίσταση και όποτε της ζητηθεί συνεισφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Η ιστοσελίδα της ΕΕΑ: https://www.europeanparatroopers.org

Από τις πρόσφατε δράσεις της ΕΕΑ για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του COVID-19Το παράσημο του Σταυρού Αξίας της ΕΕΑ

Η πιστοποιημένη περγαμηνή της τιμητική διάκρισης με το Μετάλλιο του Σταυρού Αξίας
https://www.loungenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: