ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ: "Εμείς μοναδικό στόχο έχουμε το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας"

Σήμερα, Πέμπτη, 05/06/2020, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βουλευτής Γρεβενών στον ραδιοφωνικό σταθμό Star FM 933, για μια ακόμη φορά επιδόθηκε στη συνηθισμένη τακτική της διαστρέβλωσης και της... μη σωστής ανάγνωσης εγγράφων της Περιφερειακής Αρχής. Αναφέρθηκε ότι βάλαμε «φαρδιά-πλατιά» την υπογραφή μας στην κατασκευή αιολικών πάρκων επικαλούμενος απλά ένα έγγραφο με μοναδικό στόχο την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των συμπατριωτών μας.

Η δική μας βούληση ήταν να θέσουμε τις προϋποθέσεις δέσμευσης για τη λειτουργία αιολικών πάρκων και την τελική απόφαση να την έχουν οι συμπολίτες μας. Δηλαδή, πέραν της τυπικής και δεσμευτικής ισχύς των διατάξεων του νόμου, να εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του οικείου Δημοτικού ή Κοινοτικού Συμβουλίου, να εξασφαλιστεί η άποψη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου & Πίνδου και να ενημερωθεί η αδειοδοτούσα αρχή.

Ο Βουλευτής γνωρίζει ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις δεσμεύουν, γιατί ο ίδιος τις ψηφίζει στο Κοινοβούλιο φωνάζοντας το «ναι» δυνατά και καθαρά. Άραγε έχει τη δυνατότητα να βάζει δεσμευτικές προϋποθέσεις όπως η Περιφερειακή Αρχή, την οποία έχει σταθερά στο στόχαστρο;

Εμείς μοναδικό στόχο έχουμε το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας, με τους οποίους είμαστε μαζί καθημερινά σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Μακάρι ο Βουλευτής μας να ενδιαφέρονταν για συνεργασία, ομόνοια και συμπόρευση και όχι για τη σύγκριση θέσεων και μισθών (η βουλευτική αποζημίωση είναι κατά πολύ μεγαλύτερη).

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: