ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας σε κοκτέιλ μπαρ στο Γκάζι. Ο ένας πάνω στον άλλον (Εικόνες)

Είναι ντροπή. Είναι ανευθυνότητα. Είναι έλλειψη παιδείας. Είναι αρπαχτή. Είναι αυτό που λένε κάποιοι “κοιτάω την πάρτη μου, να περάσω καλά...
και δεν με νοιάζει ο γείτονας”

Ναι. Εντάξει. άλλα ο γείτονας που προσέχει… τι σου φταίει;

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας σε ταράτσα γνωστού κοκτέιλ μπαρ στο Γκάζι, με τους υπεύθυνους του χώρου να φέρνουν μέχρι και ημίγυμνες χορεύτριες προκαλώντας συνωστισμό άνευ προηγουμένου. Και μην τρώτε παραμύθι πώς είναι όλα καλά. Σε δεκαπέντε ημέρες μετά το παρτάκι θα δούμε τ΄αποτελέσματα. Κι αυτό διότι οι ειδικοί εκτιμούν ότι αν υπάρχει έστω κι ένας μολυσμένος ανάμεσα στο πλήθος, θα μπορούσε κάλλιστα να μεταδώσει τον ιό και μέσα σε ένα μήνα να υπάρξουν 400 με 500 κρούσματα.

Οι χορεύτριες με αδαμιαία περιβολή ανέβαιναν πάνω στη κεντρική μπάρα και σε σταντ του μαγαζιού, το οποίο έσφυζε από κόσμο, ενώ δεν τηρούνταν καν οι απαραίτητες αποστάσεις. Το ρεπορτάζ είναι του “Πρώτου Θέματος” και σύμφωνα με αυτό τα ντεσιμπέλ προκαλούσαν ηχορύπανση, οι χορεύτριες ντελίριο ενθουσιασμού στους θαμώνες, το αλκοόλ χαλάρωνε τις αισθήσεις, και όλα τα παραπάνω συνηγορούσαν στο να μετατρέψουν την μάζωξη σε υγειονομική βόμβα.





πηγη
Λουκέτο σε beach bar στον Άλιμο: Πάρτι «συνωστισμού» με χορεύτριες

Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε beach bar του Αλίμου έπειτα από τα πάρτι «συνωστισμού» με σαμπάνιες και καλλίγραμμες χορεύτριες, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στο OPEN λέγοντας: «το πάρτι δεν είχε προηγούμενο. Στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ».

Η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα εφαρμοστεί σήμερα, ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να επιβάλλονται τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό. Ας μην χρειάζονται κηδεμόνες αλλά να τηρούν τα μέτρα». 

Το συγκεκριμένο πάρτι, όπως αναφέρθηκε από το κανάλι, διαφημιζόταν εδώ και μία εβδομάδα μέσω των social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: