ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Κορονοϊός και κρεβάτι: Ο Θάνος Ασκητής λέει τι να ΜΗΝ κάνετε

Κορίτσια δώστε βάση, γιατί μπορεί να βγήκαμε από την καραντίνα, αλλά ο κορονοϊός είναι ακόμα στην ζωή μας! Ο Θάνος Ασκητής, έδωσε μία ακόμη παράμετρο για την προφύλαξη του πληθυσμού από την εξάπλωση του ιού και τονίζει πως...
μπορεί κάποιος να κολλήσει στο κρεβάτι, αν δεν είναι προσεκτικός τώρα που ο κορονοϊός αλλά και εμείς… κυκλοφορούμε.

Σύμφωνα με νέα μελέτη για τη διασπορά της πανδημίας, ο ιός καθυστερεί να αποβληθεί από τον ανδρικό οργανισμό και η αιτία ενδέχεται να οφείλεται στους όρχεις, καθώς διαθέτουν σε αφθονία τα κύτταρα που τον προσελκύουν.
- Διαφήμιση -

«Οι όρχεις των ανδρών δημιουργούν ευαλωτότητα στον άνδρα, ενώ φαίνεται ότι τα οιστρογόνα έχουν προφυλακτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα της γυναίκας. Αυτό είναι μια σοβαρή ερμηνεία, Επισήμως όμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τους όρχεις, ο κορονοϊός αιφνιδιάζει και όλα είναι πάνω στο τραπέζι.

Ο κορονοϊός δεν είναι μεταδιδόμενο νόσημα και δεν προφυλάσσεται με το προφυλακτικό. Ο ιός βρίσκεται πολύ στα κόπρανα, οπότε η πρωκτική συνουσία έχει τον κίνδυνο της μόλυνσης και η απειλή είναι άμεση. Ο κορονοϊός δεν υπάρχει στο σπέρμα και στα κολπικά υγρά», ανέφερε ο Θάνος Ασκητής στον Alpha 98,9.


Θάνος Ασκητής: Τα ζευγάρια πιο ασφαλή στο κρεβάτι την ώρα που ο κορονοϊός θερίζει

«Το ζευγάρι που δοκιμάζεται συναισθηματικά και μέσα στον φόβο πρέπει να καταλάβει πως η συντροφικότητα είναι η καλύτερη θεραπεία» είπε ο Θάνος Ασκητής μιλώντας στην ΕΡΤ. «Η ψυχολογία πρέπει να μείνει σταθερή και ζωντανή και ο καθένας από εμάς να κρατήσει τον εαυτό του δυνατό σε μια δυναμική που η σχέση ζητάει», δήλωσε ο ψυχίατρος – νευρολόγος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας. «Βεβαίως θα υπάρξουν φορτίσεις και συγκρούσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας και της προσωπικής ελευθερίας», εξήγησε και παράλληλα συμπλήρωσε:

«Το εγώ μας πρέπει να παραμείνει σταθερό στη σκέψη του και να συνδέεται με τον σύντροφο μας. Αυτοί που βιώνουν το άγχος είναι όσοι δεν μένουν μαζί και νιώθουν την απομόνωση και τον φόβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: