ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Η 15χρονη τραγουδίστρια Μαρία Κατηρτζίδου «αγαπά & τραγουδά μέχρι τέλους»! White Shark interview HD video

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!


Η 15χρονη τραγουδίστρια Μαρία Κατηρτζίδου... «αγαπά μέχρι τέλους» το τραγούδι και το αποδεικνύει με λόγια, νότες και στίχους, μέσω μιας καλοκαιρινής συνέντευξης στη...
χιονισμένη, ελέω Ολύμπου, δημοσιογράφο Μάρθα Γιαννακίδου, που κάνει πρώτη στάση... στροφή στο λαϊκό, στις ακτές της Πλάκας Λιτοχώρου!

Οι πρώτες μουσικές αναμνήσεις, το feedback των συμμαθητών και των καθηγητών, η... rock μπάντα, ο Γιώργος Θεοφάνους και το ντουέτο με την... Ελεονώρα Ζουγανέλη, οι Πανελλαδικές εξετάσεις, η μουσική βιομηχανία, η στιχουργική, το «τέλος» και το «ποτέ», ο ανταγωνισμός, οι προτάσεις, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, οι αγαπημένες παραλίες, η Ορχήστρα Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου, το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου, είναι μερικές μόνο θεματικές από την full booked δημοσιογραφική ατζέντα της Μάρθας Γιαννακίδου, για την... too young to "sing" true, τραγουδίστρια (κι όχι μόνο), Mαρία Κατηρτζίδου!

Δημοσιογραφική Παρουσίαση: Mάρθα Γιαννακίδου
Δημιουργικό concept: Μάρθα Γιαννακίδου & Νίκος Κολίτσης
Video & Photo Shooting, Σκηνοθεσία: Νίκος Κολίτσης

Αξίζει ν’ ακούσετε το πρώτο της single, "Θα σ' αγαπώ μέχρι τέλους", σε μουσική Νίκου Πατρή & Μαρίας Κατηρτζίδου και στίχους της ίδιας, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ημέρες: https://www.youtube.com/watch?v=LM2n5xpbTuw

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!


Yγ. Θερμές ευχαριστίες στη Διεύθυνση (Κέλλυ Σαμαρά) και στο προσωπικό του White Shark Seaside Bar στην Πλάκα Λιτοχώρου, για την πολύτιμη συνδρομή τους και την παραχώρηση των χώρων πραγματοποίησης της συνέντευξης. Καλό καλοκαίρι!
Stay tuned για την επόμενη White Shark Seaside Bar interview!
Μαρία Κατηρτζίδου "Θα σ'αγαπώ μέχρι τέλους"
Συντελεστές:
Κιθάρες: Νίκος Πατρής - Λευτέρης Μπούκλας
Κιθάρα ηλεκτρική: Γιώργος Αμανατίδης
Πιάνο: Γιάννης Τσιουπλής
Μπάσο: Μαρία Ψωμιάδου  
Ντραμς: Νίκος Σόπογλου
Percussions: Διονύσης Πατρής
Ενορχήστρωση: Νίκος Πατρής
Μίξη: Γιάννης Παρλαπάνος
Ηχογράφηση: Pink studios Katerini
Mastered by: Γιώργος Μίγκας
Παραγωγή: Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου
Βίντεο: Βαγγέλης Πόδας
Find Mαρία Κατηρτζίδου on social media :

Δεν υπάρχουν σχόλια: