ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Προβλήματα, περιπέτειες και πάθη: 9 κρυφές αλήθειες διάσημων Ελλήνων που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Αλήθειες διασήμων: Πρόκειται για διάσημους Έλληνες, οι οποίοι παρά την επιτυχημένη και μεγάλη καριέρα τους, έχουν περάσει πολλά στη ζωή τους. 

Πρόκειται για οικογενειακά προβλήματα ή...
του ευρύτερου κοινωνικού τομέα προβλήματα ή άλλου είδους. 

Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για αυτούς:
Αλήθειες διασήμων: Ακολουθούν εννέα αλήθειες που έχουν πει διάσημοι Έλληνες

– Δημήτρης Σταρόβας: «Κάποια στιγμή πέρασα μια περίοδο, γύρω στο 2005 με 2007, που πήγαινα πολύ συχνά στο καζίνο. Είχα πάθει αυτήν την αρρώστια. Δεν καταστράφηκα οικονομικά αλλά μου έτρωγε πάρα πολύ χρόνο. Πήγαινα στη Θεσσαλονίκη, γιατί η σχέση μου ήταν τότε εκεί, έφτανα στις 4 το απόγευμα, με περίμενε η κοπέλα και εγώ πήγαινα στις έξι το πρωί. Μια, δύο, τρεις, σου λέει εντάξει».

Αλήθειες διασήμων: Κι άλλες αλήθειες που έχουν πει διάσημοι Έλληνες

– Πάνος Ιωαννίδης: «Βρίσκομαι σε ένα πολυιελές πεντάστερο ξενοδοχείο, στη βίλα του Ναπολέοντα, στα σύνορα Ιταλίας-Ελβετίας, στη λίμνη Κομό, όπου μπαίνω σε μια πραγματικότητα που δεν υπήρχε καν ατην φαντασία μου. Είδα πράγματα που δεν είχα καν φανταστεί, από θέμα οργάνωσης, πειθαρχίας, μεγάλης κουζίνας. Προσαρμόζομαι και τότε βλέπω μπροστα μου ένα ριζοτο: θυμάμαι, αλά μιλανέζε, κίιρινο, κλπ. Κάνω την αντιστοιχία με τα υπόλοιπα πιάτα και αναρωτιέμαι: έχουμε κάποιους αρρώστους; Πόσοι είναι άρρωστοι σήμερα; Νόμιζα ότι ήταν λαπάς, μου θύμισε τον λαπά της μαμάς μου. Σκέφτηκα τα χειρότερα! Μου λένε: «Έλληνα, αυτό είναι ριζότο. Εγώ το ριζότο τότε το ήξερα ως ρύζι με λαχανικά κομμένα μέσα, νερόβραστο, δίπλα σε ένα νουα κρέας».

– Πηγή Δεβετζή: «Χωρίς σχέση είμαι τρία χρόνια. Πλέον, οι άντρες δεν επιμένουν, Δηλαδή, αν δεν τους κάτσεις, να στο πω έτσι ωμά, δεν συνεχίζουν. Ε, όχι ρε φίλε, δεν στο δίνω στην τελική! Και αν δεν κάτσω εγώ θα πάει στην άλλη, την άλλη, στην άλλη… Δεν είναι οι γυναίκες πια δύσκολες. Εγώ είμαι δύσκολη, τέλος! Με φλερτάρουν φουλ, αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Μου γράφουν και λίγο περίεργα σχόλια, μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. Λέω θα τις προωθήσω αλλού. Block delete».

– Σταμάτης Φασουλής: Ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα να με δει ηθοποιό. Δεν μου είπε ποτέ μπρά­βο, αλλά αισθανόιαν σχεδόν τύψεις που μου είχε φερθεί αδιάφορα. Κάθε βράδυ έρχονταν οι γονείς μου να πιουν ένα ποτό και να δουν το νούμερο μου, και όταν έρχονταν να πουν καληνύ­χτα, ο πατέρας μου δεν ερχόταν. Ερχόταν η μη­τέρα μου και μου έλεγε «ο μπαμπάς να σου πει καληνύχτα» και έλεγα ναι και τότε ερχόταν. Κάτι που έδειχνε ότι με σέβεται πάρα πολύ και ότι θέ­λει την άδεια να μου μιλήσει, εμένα που ήμουν στο σπίτι και δεν με έβλεπε, ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε αλλά μου έκανε κάτι χειρότερο, δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει».

Αλήθειες διασήμων: Επιπλέον, αλήθειες που έχουν πει διάσημοι Έλληνες

– Στηβ Ντούζος: «Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής! Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 4 μπαλονάκια, 2 stent και έπεσα σε κώμα 40 μέρες! Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια», έχει πει μεταξύ άλλων.

– Αναστάσης Ροϊλός: «Κοίταξε, την εποχή εκείνη, γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο μου έλεγαν πού είναι ο μπαμπάς σου;, γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου;. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω. Ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται».

– Γιάννης Μπέζος: «Στην επικοινωνία είμαι ο πλέον ακατάλληλος. Δεν είναι το φόρτε μου και δεν πρόκειται να συνεργαστώ με ηθοποιό που δεν θέλω. Δεν είμαι ευρείας χρήσης, επιλέγω εγώ με ποιον θα μιλήσω και με ποιον θα κάνω παρέα».

Αλήθειες διασήμων: Οι υπόλοιπες αλήθειες που έχουν πει διάσημοι Έλληνες

– Χαρούλα Αλεξίου: «Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει στους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δε με “ακούει” η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό».

– Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μην με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε, όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλον. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: