ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Με αυτό το κόλπο το σπίτι σας θα μυρίζει τέλεια όταν τελειώσετε το σκούπισμα

Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα μυρίζει τέλεια ενώ σκουπίζετε αλλά και μετά!

Το σκούπισμα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στο καθάρισμα του σπιτιού σας. Δυστυχώς, πολλές ηλεκτρικές σκούπες βγάζουν μια...

δυσάρεστη μυρωδιά – προφανώς καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Θέλετε να καθαρίσετε το σπίτι σας αλλά μένετε με μια άσχημη μυρωδιά μούχλας και βρωμιάς. Ευτυχώς, υπάρχει μια σχετικά φτηνή λύση για αυτό το πρόβλημα!

Θα βρείτε αυτή την λύση στο διάδρομο με τα καθαριστικά.
Μυρωδιά


Αυτό που χρειάζεστε για ένα σπίτι με μυρωδιά φρεσκάδας είναι τα αρωματικά κυβάκια. Τα αρωματικά κυβάκια είναι βασικά μικρές πέρλες που μπορείτε να προσθέσετε στο πλυντήριο σας για να κάνετε την μπουγάδα σας να μυρίζει ωραία. Και μαντέψτε; Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα στην ηλεκτρική σας σκούπα! Είναι διαθέσιμα σε διάφορες μυρωδιές και σίγουρα θα βρείτε μια μυρωδιά που σας αρέσει.

Σκούπισμα

Επομένως, πως θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα κυβάκια; Ρίξτε μερικά από αυτά στο πάτωμα και σκουπίστε τα πριν ξεκινήσετε να σκουπίζετε το υπόλοιπο σπίτι. Τα κυβάκια θα βγάλουν την μυρωδιά τους μέσα στην σακούλα της σκούπας και η σκούπα θα φυσήξει αυτή την μυρωδιά στο σπίτι σας. Αυτά τα κυβάκια θα αντέξουν μερικά σκουπίσματα πριν χάσουν την μυρωδιά τους. Έχασαν την μυρωδιά τους; Ρουφήξτε με την σκούπα μερικά ακόμα.


Αρωματικά κυβάκια

Θέλετε η μυρωδιά να διαρκεί ακόμα περισσότερο; Έχουμε ένα χρήσιμο κόλπο για σας: αγοράστε ένα θερμαντικό λαδιού. Αντί να αγοράζετε ακριβά έλαια προσθέστε μερικά αρωματικά κυβάκια! Θα είναι πολύ πιο φτηνά από έλαια ή τα κεριά που αγοράζετε συνήθως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: