ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Αποκαλύψεις φωτιά! Διάσημες Ελληνίδες που τα έχουν… ‘φορέσει’ στους άντρες τους! Δεν πάει ο νους σας! (Φωτο)

Απιστία, κέρατο ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσεις, είναι σίγουρα θέμα ταμπού, ειδικά στην περίπτωση που ο θύτης είναι γυναίκα. Κι όμως αυτές οι 5 διάσημες Ελληνίδες...
δε δίστασαν να παραδεχτούν πως έχουν απιστήσει.

Πάμε να τις δούμε!

Μαρία Σολωμού:


Πολυγαμική εκ φύσεως δηλώνει η Μαρία Σολωμού: “Σχεδόν, σε όλες τις σχέσεις μου είχα κερατώσει. Δεν είναι κάτι που το ‘χω στις οδηγίες χρήσης. Όταν περνάει ο έρωτας, που περνάει κάποια στιγμή δυστυχώς, υπάρχει η φύση του ανθρώπου που πιστεύω πως είναι πολυγαμική.”

Άννα Βίσση:

Η Άννα Βίσση έχει παραδεχτεί πως έχει απιστήσει και μάλιστα δεν το έχει μετανιώσει καθόλου γιατί του συγκεκριμένου του… άξιζε. Φανταζόμαστε δεν αναφέρεται στον Καρβέλα.

Ελεονώρα Μελέτη:

Για να εκδικηθεί έχει απατήσει και η Ελεονώρα Μελέτη: “Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σʼ αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Περίμενα να γίνει, μέχρι να εμφανιστεί ο κατάλληλος. Εμφανίστηκε, το έριξα, το ευχαριστήθηκα και έμεινα με τον άλλον 4 ολόκληρα χρόνια. Αυτό είναι που τον πείραξε τον άλλον, γιατί δεν ήταν κάποια ξεπέτα. Φυσικά και το έμαθε, γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένη και αυτός ερχόταν κάτω από το σπίτι μου, παρακαλούσε τους γονείς μου και εγώ του έλεγα πως είναι πολύ αργά” είχε δηλώσει.

Κατερίνα Καραβάτου:

Θα πρέπει να προσέχει ο Κρατερός Κατσούλης αν κρίνουμε από παλαιότερες δηλώσεις την συζύγου του Κατερίνας Καραβάτου:
“Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν; Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε” είχε πει χαρακτηριστικά.

Τατιάνα Στεφανίδου:

Μετανιωμένη για την απιστία που έχει κάνει στη ζωή της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου.
“Kι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω τελειώνουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο”, είχε πει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: